Connect with us

DIVERSE

Gheorghe Tadici, după ce România a fost eliminată prematur de la Mondiale: ”Dacă este să invoci ceva, stai şi te întrebi cât timp are Ambros Martin de echipa naţională, în special de selecţie”


Tehnicianul de la HC Zalău a vorbit despre eliminarea naţionalei, dar i-a luat apărarea selecţionerului, despre care a spus că este un antrenor bun, însă nu are suficient timp pentru echipa naţională


România a avut un început perfect la Campionatul Mondial din Germania şi a obţinut patru victorii la rând cu Paraguay, Slovenia, Spania şi Angola şi s-a calificat în optimi înaintea ultimului meci din grupă.

Şi după înfrângerea cu Franţa, România a terminat grupa pe primul loc, iar înaintea meciului din optimi avea mari speranţe.

În faţa naţionalei Cehiei, “tricolorele” păreau că vor obţine o victorie fără emoţii, după ce au condus aproape în permanenţă, chiar şi la o diferenţă de cinci goluri în prima repriză. Pe final, naţionala Cehiei a revenit senzaţional şi s-a impus în ultimele secunde cu 28 – 27, în timp ce România a părăsit prematur Campionatul Mondial

După această eliminare, selecţionerul naţionalei de tineret – Gheorghe Tadici a pus câteva semne de întrebare vizavi de unele decizii luate de Ambros Martin, însă i-a luat şi apărarea tehnicianului de pe banca României.

 “Orice se poate spune, numai că nu este antrenor bun nu. Rezultatele lui, că a fost la Itxako, la Gyor sau la naţionala Ungariei, vorbesc pentru el. Chiar şi aici, la naţionala României, are un rezultat bun la Campionatul European de anul trecut Dacă este să invoci ceva, stai şi te întrebi cât are el timp de echipa naţională, în special de selecţie, atât timp cât este şi la Gyor, într-o altă ţară, într-o altă cultură, în alt campionat, cu o altă mentalitate. Întrebarea nu este însă nouă, ci din momentul în care a fost numit. Acum, el la postul de pivot s-a dus cu două jucătoare, dar una dintre ele era rezerva-rezervei de la Corona Braşov. E discutabil dacă asta a fost bine. Dar depinde şi ce a urmărit, care este filosofia lui sau a secundului Paşca. Am impresia că acolo s-a consultat cu secundul”, a spus Tadici la TV Digi Sport.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE