Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău suferă a treia înfrângere în cinci meciuri. REZULTATELE etapei şi CLASAMENTUL din Divizia A2


Gruparea condusă de Gabriel Terheş a fost fără replică în deplasarea de la CSS Lapi Dej unde a pierdut în trei seturi şi a încheiat anul pe locul 6


Din cauza faptului că a avut probleme de lot, Volei Club Zalău nu s-a putut deplasa la Bacău, astfel că a solicitat amânarea meciului cu Ştiinţa ce trebuia să aibă loc în ultima etapă din tur, pe 11 noiembrie. A urmat o pauză de mai bine de o lună de zile fără meciuri oficiale, iar sâmbătă, gruparea condusă de Gabriel Terheş a revenit sub fileu, în cadrul primei etape din retur când a evoluat în deplasare la Dej. Şi pentru acest joc, formaţia zălăuană nu a putut conta pe câţiva jucători importanţi, iar cea mai mare absenţă a fost cea a lui Ionuţ Silaghi, fostul jucător de la CS Phoenix.

În faţa unei echipe cu mult mai mare experienţă care a avut în lot şi juniori de la loturile naţionale, Volei Club Zalău nu a putut emite mari pretenţii, dar în primul set a jucat în multe momente de la egal la egal cu CSS CNE Lapi Dej. În primul set, dejenii s-au impus la 19, după care în seturile doi şi trei, gruparea de pe Someş a câştigat şi mai clar cu 25 – 17 şi 25 – 18.

După aces rezultat, CSS CNE Lapi Dej a urcat în fotoliul de lider din Seria Vest, în timp ce Volei Club Zalău a terminat anul pe locul 4 cu două victorii şi trei înfrângeri în cele cinci meciuri.

“Echipa din Dej a fost peste noi la toate capitolele. Au un mare plus fiindcă au câţiva juniori foarte valoroşi. Se vede faptul că ei fac chiar şi două antrenamente pe zi, în timp ce noi ne pregătim doar de două ori pe săptămână”, a spus Ovidiu Teuşan.

În Divizia A2 urmează o nouă pauză de mai bine de o lună de zile, campionatul urmând să se reia pe 27 ianuarie cu etapa a VII-a, când gruparea condusă de Gabriel Terheş va juca pe teren propriu cu ProVolei Arad. Formaţia zălăuană va mai avea de susţinut şi o  restanţă cu Ştiinţa Bacău, care va avea loc pe 13 ianuarie, la Bacău.

Rezultale înregistrate în etapa a VI-a:

Ştiinţa Bacău – CSM Câmpia Turzii      3 – 0 (22, 19, 21)

CSU Braşov – ProVolei Arad 2 – 3 (25, -24, 23, -17, -13)

CSS CNE Lapi Dej – Volei Club Zalău 3 – 0 (19, 17, 18)

Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan, David Domokoş, Dan Silvăşan, Tudor Lazăr, Flaviu Bălean, Ovidiu Man, Mihai Bujor, Ciprian Buta şi Ciprian Pop – libero

CLASAMENT:

1.CSS CNE Lapi Dej        6      5      1      15 : 5      14

2.Ştiinţa Bacău              5     4      1      14 : 4      13

3.CSM Câmpia Turzii  6        4      2      12 : 8      11

4.Volei Club Zalău      5        2      3        8 : 11      6

5.ProVolei Arad           6      2      4        8 : 14     6

6.CSU Braşov               6    0      6        3 : 18     1

Etapa a VII-a se dispută în 27 ianuarie 2018:

Ştiinţa Bacău  – CSU Braşov

CSM Câmpia Turzii   – CSS CNE Lapi Dej

Volei Club Zalău – ProVolei Arad

Restanţă din etapa a V-a:

Ştiinţa Bacău – Volei Club Zalău – 13 ianuarie 2018

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2