Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Braconieri prinşi în trafic cu peste 250 kilograme de peşte în maşină


Un bărbat din Vâlcea a fost oprit în trafic, iar poliţiştii au descoperit că transporta în autoturism 113 kilograme de peşte pescuit ilegal. Un alt #pescar” a fost oprit două zile mai târziu de oamenii legii. În maşina lui au descoperit 150 de kilograme de caras obţinut prin braconaj


Acţiunea a avut loc la data de 24 noiembrie, când poliţiştii au depistat, în comuna Ionești, județul Vâlcea, un conducător auto ce transporta o cantitate de 113 kilograme de peşte proaspăt, specia caras, pentru care nu deţinea documente legale de proveniență şi transport.

Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată și predată spre valorificare, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 64 lit. „h”  din O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.

Totodată, la data de 1 decembrie 2017, poliţiştii au depistat, în comuna Olanu, din județul Vâlcea, un bărbat, care transporta cantitatea de 150 de kg. de caras, pentru care nu deţinea documente legale de proveniență şi transport.

Cantitatea de peşte a fost confiscată, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii prevăzute de art. 64, lit. „h”  din O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare