Connect with us

Ştiri din Sălaj

După ce a scăpat din arest, o tânără din Sălaj s-a apucat de furat conserve dintr-un ABC din Oradea


Sălăjeanca a fost arestată vineri pentru 24 de ore după ce a fost prinsă la furat carne din mai multe magazine din oraşul de pe Criş. Eliberată sâmbătă, tânăra s-a dus iar la furat, fiind abia apoi arestată pentru 30 de zile


 

O tânără de 20 ani din comuna Cuzalac, judeţul Sălaj, şi o alta în vârstă de 22 ani din comuna Pătrăuţi, judeţul Suceava, au fost arestate, luni, pentru o perioadă de 30 de zile, şi sunt anchetate pentru furt calificat după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, au fost prinse furând conserve şi alte produse alimentare de pe rafturile unor magazine din Oradea.

 Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, cele două au fost reţinute în prima fază, vineri, 8 decembrie, după ce, în cursul aceleiași zile, profitând de neatenția angajaților unui magazin, au furat din raionul cu produse alimentare conserve cu carne în valoare de 772,46 lei.

Eliberate după 24 de ore petrecute în Arestul Poliţiei Bihor, Gina Cherar şi Minerva Lingurar au recidivat.

„Duminică, 10 decembrie, în jurul orei 20.40, în timp ce se aflau într-un alt magazin din municipiul Oradea, ar fi sustras diverse bunuri alimentare în valoare totală de 1.062 lei”, se arată în informarea poliţiştilor.

Prinse din nou, femeile au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi, în aceeaşi zi, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, care a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii orădeni, în ambele cazuri.

Cele două hoaţe au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Bihor, iar poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii lor eventuale activități infracționale, scriu colegii de la Bihoreanul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj