Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: ”Era foarte important să obţinem cele 3 puncte în meciul cu Explorări Baia Mare”


Libero-ul de la Volei Municipal Zalău este de părere că echipa sa a câştigat fără probleme jocul de sâmbătă având în vedere că a şi profitat de perioada nefastă a echipei din Baia Mare


După o serie de rezultate mai puţin convingătoare în campionat şi Cupa Challenge, Volei Municipal Zalău şi-a mai revenit din pasa proastă şi a debutat cu dreptul în returul de campionat.

Sâmbătă, în cadrul primei etape din faza a II-a a campionatului regulat, campioana României s-a impus cu 3 – 0 în deplasarea de la Explorări Baia Mare.

Elevii lui Marian Constantin au condus ostilităţile pe tot parcursul jocului şi au obţinut o victorie categorică. Un succes de 3 puncte era absolut necesar pentru ca Volei Municipal Zalău să nu se îndepărteze de primele locuri.

“Pentru noi era foarte important să obţinem cele trei puncte, deoarece am pierdut alte puncte preţioase în turul campionatului. Am prins echipa băimăreană într-un moment nu foarte fericit şi am profitat de acest lucru”, a declarat Adrian Feher, care şi după prima rundă din retur a făcut parte din echipa ideală a etapei în baza unei statistici făcute de Federaţia Română de Volei.

De fapt, experimentatul voleibalist ajuns la 38 de ani şi-a găsit loc în echipa etapei în mai toate rundele disputate din acest an.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1