Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka şimleuani s-au întrecut la Cupa “Moş Nicolae”


Sportivi de la CS Omega cu secţiile din Jibou şi Şimleu Silvaniei au concurat la a XII-a ediţiei a tradiţionalei competiţii


Pentru a XII-a oară s-a desfăşurat concursul de karate dotat cu Cupa “Moş Nicolae”, eveniment organizat de către C.S. Omega în colaborare cu D.J.S.T. Sălaj şi Clubul Copiilor din Simleu şi cu sprijinul Primăriei din Şimleu Silvaniei. Acţiunea a avut loc duminică, în sala de sport “Măgura” a oraşului Şimleu Silvaniei şi la care au participat peste 40 de karateka sălăjeni de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi secţiile CS Omega din Jibou şi Şimleu.

Sportivii s-au întrecut în probe de kumite individual, secţiunea W.K.F., conform regulamentului Federaţiei de specialitate, iar la final la insistenţele celor mai mici karateka moşul a apărut şi a împărţit cadouri dulci tuturor competitorilor.

Celelalte premii au fost un pic umbrite de pacheţele dulci, diplomele, tricourile şi alte premii au trecut pe planul secund. Au arbitrat fără reproş Paula Radu şi Călin Coste, care au avut o prestaţie deosebită pe tot parcursul concursului, un concurs la care doctorul a fost doar un simplu spectator.

A fost o acţiune reuşită, care marchează finalul anului 2017, pe plan competiţional, pentru că în decembrie vor mai urma două acţiuni, respectiv Stagiul Ardealului de la Braşov şi seminarul de zonă al CS Omega pentru pretendenţii la promovarea la grade mai înalte. Personal, mă declar foarte mulţumit pentru realizările din acest an, pentru medaliile obţinute, de toate culorile, de prin toate meleagurile pe unde am umblat cu sportivii noştri.

prof. Gheorghe Pop

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE