Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran, din nou sportivul anului la CSM Zalău


Atleta pregătită de Mirel Seișanu își păstrează “coroana de regină” la Clubul Sportiv Municipal, iar la final de săptămână ea îşi poate îmbunătăţi “zestrea” din vitrina de trofee, deoarece experimentata sportivă participă duminică la Campionatul European de Cros din Slovacia


În ultimii ani, Paula Todoran a cam dominat topurile de final de an de la CSM Zalău, dar şi clasamentul celor mai buni sportivi ai Sălajului, în probele olimpice.

Şi în acest an, atleta în vârstă de 32 de ani are şanse mari să fie desemnată cea mai bună sportivă a judeţului. Cert este însă că eleva lui Mirel Seişanu este din nou “regină” la Clubul Sportiv Municipal, acolo unde ocupă primul loc, la mare distanţă faţă de ceilalţi sportivi nominalizaţi în clasamentul de final de an.

Glumind puțin, valoroasa sportivă poate fi considerată ca şi o atletă ce se află singură pe turnantă, deoarece ceilalţi sportivi de la CSM Zalău din top au un punctaj mult mai mic.

Mai mult, Paula Todoran îşi poate îmbunătăţi rezultatele din anul 2017 la finalul acestei săptămâni, când ea participă cu lotul României la Campionatul European de Cros, programat duminică  în localitatea Samorin din Slovacia.

Rezultatul de la Europenele de cros îi pot aduce atletei puncte importante şi în clasamentul celor mai buni sportivi ai Sălajului în anul 2017, întocmit de DJTS Sălaj, acolo unde ea are şanse mari de a ocupa din nou cea mai bună poziţie în probele olimpice.

Să vă reamintim faptul că gala “Laureaţii anului sportiv 2017 din Sălaj” va avea loc pe data de 19 decembrie la Clădirea Transilvania din Zalău.

Evenimentul a fost amânat puţin, deoarece şi alţi sportivi din Sălaj se află în focul unor competiţii importante, precum handbalista Ana Maria Dragut, cea care participă cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din Germania, acolo unde are deja trei victorii şi este ca şi calificată în optimi!

În ediţia viitoare a ziarului Sportul Sălăjean, cea din data de 13 decembrie, puteţi vedea clasamentul complet cu cei mai buni sportivi de la CSM Zalău.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM