Connect with us

FOTBAL

Gigi Gorga şi compania îşi încarcă bateriile la Ocna Şugatag

Elevii antrenaţi de Marius Paşca vor efectua un stagiu de pregătire montan de şapte zile

După antrenamente pe plan local, care au culminat şi cu un meci amical la Oradea, în compania echipei Luceafărul, gruparea zălăuană va urca la munte, pentru un stagiu de pregătire centralizat pe durata a şapte zile. Cosmin Cosma şi compania au plecat joi dimineaţa, de la  ora 8.30,  la Ocna Şugatag, unde vor sta până în data de 2 februarie.

În toată această perioadă, antrenorul Marius Paşca va pune accentul doar pe pregătirea fizică, ca mai apoi la revenirea din cantonament să se continue cu pregătirea tehnico-tactică, pentru închegarea relaţiilor de joc. Pentru stagiul de pregătire din staţiunea maramureşeană, vor fi deplasaţi 18 jucători. Nu vor face deplasarea cu echipa juniorii de la echipa mare, care urmează să se pregătească cu grupele de juniori republicani, urmând ca la revenirea echipei din cantonament să intre în vederile antrenorului Marius Paşca.

Lotul echipei pentru cantonament:

Claudiu Chiş, George Cosma – Maior Istvan, Cosmin Cosma, Raul Stanciu, Vlad Negrean, Radu Neicu, Viorel Ionaşcu, Cristian Păcurar, Andrei Teglaş, Gigi Gorga, Dragoş Surducan, Cosmin Sabou, Andrei Bălan, Gabriel Å¢iriac, Claudiu Cornaci, Vlad Lung şi Răzvan Nicorici

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL