Connect with us

FOTBAL

Călin Pop, după ce a demisionat de la CS Atletic Zalău: ”Un patron când vrea să impună anumite lucruri ar trebui să fie precum Gigi Becali”


După doar cinci luni petrecute pe banca tehnică a juniorilor A – experimentatul antrenor a decis să plece de la echipă, în urma unor discuţii contradictorii cu conducerea


 Fotbalul sălăjean a rămas fără echipă în ligile superioare după ce FC Zalău s-a desfiinţat, însă amarul iubitorilor fotbalului de sub Meseş a mai fost îndulcit de cele două grupe de juniori republicani de la CS Atletic, care activează într-o competiţie organizată de FRF.

 În vară, cei de la CS Atletic aveau planuri îndrăzneţe, astfel că au decis să îl aducă antrenor pe experimentatul Călin Pop, care a preluat grupa de juniori A.

Chiar dacă echipa de juniori A fost formată din mers, rezultatele nu au întârziat să apară, iar gruparea antrenată de Călin Pop a devenit şi lider în Seria a IX-a. Două înfrângeri la rând cu FC Kiss Baia Mare şi cu LPS Bistriţa au agitat apele la CS Atletic, care a rămas fără antrenorul Călin Pop, în urma unor discuţii contradictorii pe care acesta le-a avut cu conducerea clubului.

Se pare că antrenorul a fost nemulţumit de faptul că cei din conducere i-au impus să-i titularizeze pe anumiţi jucători, iar în urma unei şedinţe ce a avut loc săptămâna trecută, fostul antrenor de la FC Zalău a decis să plece de la echipă. ”Preşedintele mi-a reproşat că de la echipă au plecat câţiva jucători, însă la mine tot timpul au avut prioritate cei serioşi şi care au venit la antrenamente. A plecat Gabriel Dragomir şi în acel moment am spus că eu nu mai rămân la echipă, dacă acest jucător este chemat înapoi. La fel şi Adelin Teglaş s-a supărat, însă el de fapt nici nu a venit la toate antrenamentele, dar avea pretenţii să joace titular. În plus şi cei din conducere au încercat să îmi impună să joc tot timpul cu acest jucător, dar nu am acceptat. Eu doar am avrut să îmi respect anumite principii, dar în urma unor discuţii contradictorii cu conducerea am decis să plec”, ne-a declarat Călin Pop.

Tehnicianul a părut deranjat şi de viziunea pe care au avut-o cei din conducere asupra fotbalului de la juniori. ”A fost o perioadă bună la CS Atletic, iar eu consider că mi-am făcut treaba cu lotul pe care l-am avut. Dacă cei din conducere cred că aşa se face fotbalul, mai ales la juniori, cu siguranţă se înşeală. Un patron când vrea să impună anumite lucruri ar trebui să fie precum Gigi Becali, să aducă jucători şi tot ce ai nevoie, iar atunci poate să şi ceară. Noi deocamdată am format o echipă de juniori A pe ultima sută de metri. Le doresc baftă celor de la CS Atletic şi să termine acest campionat în primele trei locuri”, a mai spus antrenorul.

Pentru ultima etapă din acest an, locul lui Călin Pop a fost preluat de către Claudiu Cornaci, care a condus ambele grupe în meciurile cu LPS Cluj.

Dacă juniorii A au câştigat cu 3 – 2, juniorii B s-au impus categoric cu 7 – 0.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL