Connect with us

ALTE SPORTURI

Primăria Zalău alocă o sumă consistentă pentru premierea celor mai buni sportivi


Printr-o rectificare de buget, instuţia condusă de Ionel Ciunt a alocat 50.000 de lei, bani din care vor fi premiţia cei mai buni sportivi cu ocazia galei “Laureaţii anului sportiv 2017”


Ca în fiecare an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret va organiza în luna decembrie gala “Laureaţii anului sportiv 2017”, eveniment în cadrul căreia vor fi premiaţia cei mai buni sportivi din judeţ.

Şi în acest an, Primăria şi Consiliul Local Zalău şi-a îndreptat atenţia spre sportivii care fac performanţă, iar la solicitarea primită de la DJST Sălaj, instituţia condusă de Ionel Ciunt a alocat o sumă consistentă pentru premierea celor mai buni sportivi, în valoare de 50.000 de lei. Asta după ce anul trecut, Primăria şi Consiliul Local a alocat aproape 45.000 de lei pentru pentru acest eveniment.

“Este o sumă importantă pentru premierea sportivilor. Mă bucur că Primăria şi Consiliul Local Zalău aloca şi în acest an o susţinere financiară pentru premierea sportivilor care au depus o muncă de-a lungul unui an. Acest lucru îi ambiţionează pe cei care fac performanţă”, ne-a declarat Adrian Fărcaş, directorul executiv de la DJST Sălaj.

La fel ca şi anul trecut pentru gala “Laureaţii Anului Sportiv 2017”, Ministerul Tineretului şi Sportului va aloca suma de 10.000 de lei pentru premierea sportivilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI