Connect with us

CUPELE EUROPENE

Raphael Margarido: „Suntem bucuroşi că ne-am calificat. Atmosfera de la Zalău a fost grozavă”


Fostul jucător al celor de la Remat Zalău s-a arătat încântat de faptul că a evoluat din nou la Zalău şi chiar dacă echipa sa s-a calificat, voleibalistul celor de la Benfica Lisabona a remarcat faptul că meciul a fost unul extrem de greu


După victoria din manşa tur, Benfica Lisabona s-a deplasat la Zalău pentru meciul retur plină de încredere şi dorinţă de a se califica în 16-imile Cupei Challenge.  Meciul din Sala Sporturilor de la Zalău a le-a oferit suporterilor veniţi în număr mare să-şi susţină echipa favorită un spectacol voleibalistic. Din păcate pentru zălăuani, jocul s-a desfăşurat în favoarea lusitanilor şi Benfica a fost echipa care a reuşit să se califice în faza următoare a Cupei Challenge.

La această calificare a lusitanilor a contribuit şi Raphael Margarido, cel care timp de un sezon a evoluat pentru Remat Zalău. Voleibalistul brazilian s-a arătat încântat că a evoluat din nou în sala de la Zalău.

„Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să ne calificăm, însă a fost un meci foarte greu. Mă bucur că am evoluat din nou la Zalău pentru că aici este întotdeauna o atmosferă plăcută. Acum, trebuie să ne odihnim pentru că vom mai avea meciuri grele. Nu ştiu de ce sala nu a fost plină, dar întotdeauna e bine să joc aici”, a declarat Raphael Margarido.

De asemenea, Jose Jardim, antrenorul portughezilor s-a arătat mulţumit de jocul prestat de echipa sa, chiar dacă în startul meciului au existat câteva sincope, lusitanii temându-se să nu greşească.

„Ne-am comportat precum o echipă mare, am jucat bine şi după ce am scăpat de greşeli, deoarece serviciul nostru nu a fost foarte bun la început, iar Zalăul a jucat bine, blocajul lor a funcţionat bine, dar până la urmă a fost bine pentru noi. Atmosfera a fost una foarte frumoasă, suporterii Zalăului încearcă să-şi poarte echipa spre victorie, lucru foarte important. De asemenea, când am făcut 2 – 1, mulţi dintre suporterii zălăuani au rămas în sală, mertiă felicitări pentru acest lucru”, a spus şi Jose Jardim.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE