Connect with us

CUPELE EUROPENE

Jose Jardim – antrenor Benfica Lisabona: “Vom întâlni un adversar motivat”


Tehnicianul lusitanilor este conştient de dificultatea meciului retur de la Zalău, având în vedere că gruparea de la poalele Meseşului va evolua pe teren propriu, motivarea va fi una mult mai mare


Volei Municipal Zalău îşi joacă azi după masă cărţile pentru calificarea în 16-imile Cupei Challenge. După ce în manşa tur, campioana României a cedat cu 1 – 3 pe terenul Benficăi din Lisabona, acum, elevii lui Marian Constantin au nevoie de o victorie de trei puncte şi să câştige şi setul de aur pentru a se califica.

Zălăuanii sunt încrezători în şansele lor, iar Jose Jardim, antrenorul celor de la Benfica Lisabona este conştient de faptul că gruparea zălăuană beneficiază de faptul că va evolua pe teren propriu, lucru care va fi o motivare în plus pentru gazde.

“Ne aşteptăm să întâlnim un adversar motivat, de aceea vom fi pregătiţi. Ştim caracteristicile jocului lor şi de aceea ne pregătim pentru un duel intens, greu, însă sper că finalul de meci să fie unul fericit pentru Benfica. Zalăul are un serviciu foarte agresiv ce ne-a pus multe probleme în meciul tur.  Este întotdeauna bine să facem meciuri frumoase, pentru a aduce cât mai multă lume la sală, însă acum trebuie să o luăm pas cu pas şi să aducem cât mai multe echipe la Lisabona. Trebuie să muncim mult şi să ne calificăm”, a spus Jose Jardim, pentru BTV.

În lotul Benficăi din Lisabona se regăseşte şi Raphael Margarido, cel care timp de un sezon a evoluat pentru Remat Zalău. Acesta abia aşteaptă să revină la Zalău pentru a se reîntâlni cu fani, însă consideră şi el că duelul cu Volei Municipal va fi unul extrem de dificl.

“Va fi un meci foarte greu, ştim că oamenii din Zalău vin în număr mare la sală să vadă meciurile şi sunt precum un jucător pentru echipa Zalăului, dar noi suntem pregătiţi pentru asta. Sper că va fi un meci frumos pentru fani şi sunt fericit că mă voi reîntâlni cu cei de la Zalău”, ne-a spus Raphael Margarido

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE