Connect with us

CUPELE EUROPENE

Marian Constantin – antrenor CSVM Zalău: “Putem să ne calificăm”


Tehnicianul campioanei României este optimist că echipa sa va putea trece ce Benfica, pentru a se califica în faza următoare a Cupei Challenge


Meci mare pentru iubitorii voleiului din Sălaj,  având în vedere că în această după masă are loc manşa retur a duelului dintre Volei Municipal Zalău şi Benfica Lisabona. În tur, la Lisabona, duelul a fost câştigat de echipa “vulturilor”, scor 3 – 1.

Cu toate acestea, înainte returului, Marian Constantin se arată destul de optimist în ceea ce privesc şansele echipei  sale de a trece mai departe.

“Sper să avem o sală plină alături de noi, să câştigăm cu 3 – 0 sau 3 – 1 apoi să forţăm calificarea în “setul de aur”. Ar fi frumos să le facem o bucurie suporterilor noştri, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă. Am avut foarte puţine informaţii despre echipa adversă înaintea meciului tur, dar, cu toate acestea, am făcut un joc destul de bun. Am încredere în băieţi şi cred că putem spera la o calificare în faza următoare”, a spus Marian Constantin.

Să spunem că înaintea acestui meci, şi Pawel Adamajtis pare destul de încrezător în şansele zălăuanilor de a se califica în 16-imile Cupei Challenge, însă vor trebui să trateze foarte serios partida, pentru a nu avea surprize neplăcute.

“Va fi un meci greu, însă vom juca pe teren propriu şi ne vom dedica să dăm 100% pentru a câştiga această partidă şi să obţinem calificarea în runda următoare. Cred că dacă vom juca cu inima şi ne vom folosi de tot ceea ce ştim în modul corect, nu trebuie să ne facem griji pentru scor. Haide Volei Municipal Zalău”, ne-a spus Pawel Adamajtis.

Să spunem că duelul dintre ACS Volei Municipal Zalău şi Benfica Lisabona va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE