Connect with us

Ştiri din Sălaj

A fost prins criminalul de la Apa. Fiul şi-a ucis părinţii şi bunica cu sânge rece. Galerie FOTO şi VIDEO


Poliţiştii l-au arestat pe criminal chiar după înmormântare


Polițiștii l-au arestat astăzi pe principalul suspect în cazul crimelor de la Apa. Este vorba chiar despre fiul soților Gheorghe și Niculina Rentea, și anume: Răzvan Rentea. Acesta a fost ridicat imediat după înmormântare de polițiști și dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Încă de când s-a aflat despre crimă, Răzvan Rentea urmărește îngrijorat toate acțiunile poliției. Acela a fost și momentul în care a devenit principalul supect. Și asta pentru că nu a reușit să își ascundă interesul pentru detaliile aflate de anchetatori.Răzvan Rentea a încercat să intre de mai multe ori în curtea imobilului, sub diferite pretexte, dar a fost mereu oprit de polițiști. De altfel alibiul oferit polițiștilor a fost verificat din scoarță în scoarță și nu s-a potrivit întru totul. Iar acolo polițiștii l-au înhățat.

Reamintim că tragedia s-a petrecut în urmă cu cinci zile. Bătrâna a fost găsită moartă în bucătărie, iar soţii Rentea lângă maşină, în fața garajului, toţi prezentând urme de violenţă.

Sursa: PresaSM.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj