Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Olteanu: “Am obţinut 3 puncte la Zalău, unde puţine echipe vor câştiga”


Experimentatul voleibalist s-a declarat încântat de victoria de pe terenul campioanei, însă a mai spus că Volei Municipal Zalău a prins o zi mai slabă şi că faţa echipei zălăuane este cu totul alta


 După un sezon şi jumătate  Volei Municipal Zalău a pierdut din nou acasă fiind învinsă în derby-ul etapei a X-a de către Tricolorul Ploieşti.

Prin victoria de la Zalău, echipa antrenată de Sergiu Stancu a rămas pe locul secund, la un singur punct în spatele liderului Steaua, în timp ce campioana României s-a îndepărtat la 7 puncte de fotoliul de lider.

“Sunt foarte bucuros că am reuşit să obţinem 3 puncte la Zalău, unde puţine echipe vor câştiga. Din câte ştiu eu, Volei Municipal Zalău nu a mai pierdut acasă de mai bine de un an. Mă bucură evoluţia echipei mele, pentru că am reuşit să ne mobilizăm într-un timp foarte scurt, după un joc mai slab în Elveţia. Volei Municipal Zalău nu este echipa pe care am văzut-o în meciul cu noi. Sunt convins că poate mult mai mult, dar şi ei au avut un meci dificil în cupele europene, iar acest lucru cred că a contat”, a declarat Bogdan Olteanu.

Şi după acest meci în care Tricolorul Ploieşti a câştigat pe terenul campioanei, Bogdan Olteanu crede că lupta la titlu se va da tot între primele patru clasate.

”După cum am mai spus vor fi patru echipe care se vor bate la titlu, Steaua, Arcada, Tricolorul Ploieşti şi Volei Municipal Zalău. Mai sunt vreo două sau chiar trei echipe care mai pot încurca socotelile. Campionatul este lung şi ne aflăm doar pe final de tur”, a mai spus Bogdan Olteanu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1