Connect with us

Ştiri din Sălaj

Târg INEDIT de Crăciun într-un orăşel din Sălaj!

[tonjoo_spb]


Oraşul Jibou va fi gazda unui spectaculos eveniment dedicat Sărbătorilor de Iarnă, care va avea loc în incinta Grădinii Botanice. Printre atracţii se va număra şi Moş Crăciun,  cel care va coborî de pe o sanie imensă şi va aduce cadouri tuturor copiilor prezenţi, dar şi un superb concert de colinde


Micuţul orăşel de pe Someş numără puţin peste 10.000 de suflete. De cinci ori populaţia oraşului este însă numărul vizitatorilor care trec anual pragul Grădinii Botanice “Vasile Fati”.

Anul acesta, conducerea Grădinii Botanice va organiza, pe data de 5 decembrie, un târg inedit de Crăciun la care merită să-i treacă pragul toţi sălăjenii.

Târgul de Crăciun va fi unul cu totul deosebit. Astfel, se va organiza în parcul din faţa celor două globuri imense care adăpostesc serele de flori. Se vor comercializa produse tradiţionale de toate felurile, inclusiv produse realizate de Centrul de Cercetări Biologice din incincta Grădinii Botanice.

Atracţia Târgului de Crăciun va fi chiar Moşul, care va veni pe o sanie imensă în mijlocul copiilor şi va împărţi cadouri.

Va avea loc şi un superb concert de colinde.

Directorul Cosmin Sicora ne-a declarat că anul acesta sunt aşteptate câteva sute de persoane.

“Târgul va avea loc pe data de 5 decembrie şi sunt aşteptate câteva sute de persoane. Tot atunci va avea loc şi un concert de colinde şi se va aprinde iluminatul festiv din cadrul Grădinii Botanice”, ne-a spus Cosmin Sicora.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj