Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident ÎNGROZITOR! Un tânăr de 19 ani a intrat cu maşina într-un gard de beton pe care l-a distrus. GALERIE FOTO


În încercarea de a evita un şofer care conducea pe contrasens, un tânăr de 19 ani a intrat cu viteză într-un perete de la Castelul Wesselenyi – Kendeffy Hodod pe care l-a distrus. A intervenit de urgenţă o ambulanţă din Cehu Silvaniei care a transprotat-o pe mama sa la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău


Un tânăr şofer de 19 ani a intrat în gardul de beton al Castelului Wesselényi-Kendeffy din Hodod după ce a evitat o maşină, condusă de un bărbat cunoscut în comunitate ca un pericol pe şosele. Totul s-a petrecut astăzi în jurul orei 10.00.

Din primele informaţii pe care le avem, se pare că adolescentul era în maşină cu mama sa şi cu încă un pasager.

Tânărul adolescent a ferit un conducător auto care circula pe contrasens. A virat însă prea tare dreapta, ca să nu intre în coliziune cu acesta şi astfel a intrat în gardul Castelului pe care l-a şi distrus.

Primul echipaj de ambulanţă care a intervenit a fost de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj de la secţia Cehu Silvaniei, care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău. Au intervenit apoi şi două ambulanţe din Tăşnad care l-au transportat ep tânăr şi pe celălalt pasager la Urgenţa din Satu mare.

Tânărul era din Nadişul Hododului iar celălalt şofer pe care l-a evitat era chiar din centrul comunal – Hodod.

Scena de la locul accidentului arăta ca după un dezastru. O mare parte din zidul castelului a fost făcut praf, iar partea din faţă a maşinii a fost grav distrusă.

Martorii oculari susţin că mama tânărului şofer le-a declarat medicilor de pe ambulanţa din Cehu Silvaniei că nu îşi mai simte corpul în urma impactului violent.

 

“Am intervenit la o solicitare în judeţul Satu Mare, la un accident rutier petrecut în Hodod. Două victime au fost transportate la Satu Mare, iar noi cu o autospecială de la Cehu Sivlaniei am transportat o altă victimă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău”, ne-a transmis şi Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj