Connect with us

Ştiri din Sălaj

O crimă înspăimântătoare a îngrozit toată România! Trei persoane au fost găsite de vecini într-o baltă de sânge. Galerie FOTO şi VIDEO


Doi soţi şi mama unuia dintre membrii familiei au fost găsiţi fără suflare în această noapte. Se pare că bărbatul era cămătar şi a fost omorât din răzbunare


Tragedia s-a petrecut noaptea trecută când doi soţi și mama unuia dintre aceștia au fost găsiți morți. Anchetatorii iau în calcul inclusiv ipoteza unei răzbunări, în condițiile în care, din primele date, a reieșit că bărbatul s-ar fi ocupat cu cămătăria.

Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan, mama Niculinei, în vârstă de aproximativ 80 de ani, au fost găsiţi morţi vineri dimineață în comuna Apa, din Satu Mare.

Din primele informații, se pare că autorii ar fi intrat peste bătrână în casă, iar când soţii Rentea s-au întors la domiciliu și i-au surprins și aceștia au fost uciși.

Bătrâna a fost găsită moartă în bucătărie, iar soţii Rentea lângă maşină, în fața garajului, toţi prezentând urme de violenţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, agent principal Paula Cochera, a declarat  că la această oră poliţiştii coordonaţi de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare fac cercetări la faţa locului.

Apelul la numărul 112 a fost dat de către o vecină a familiei, care i-a găsit morți în casă în cursul dimineții de vineri.

Primele informații arată că cele trei victime aveau mai multe lovituri la cap și pe corp și zăceau într-o baltă de sânge, iar loviturile par să fi fost date cu un obiect puternic, gen ciocan sau baros.

Potrivit anchetatorilor, prima ucisă a fost bătrâna, iar ulterior au ajuns acasă și cei doi soți, fiind și ei uciși.

Bărbatul s-ar fi ocupat cu cămătăria, astfel că anchetatorii iau în calcul și ipoteza ca omorul să aibă drept cauză fie o răzbunare a unui posibil „partener de afaceri, fie a unui client nemulțumit.

Sursa: presaSM

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj