Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un zălăuan s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat la volan cu o alcoolemie mare!


Un bărbat de 29 de ani din Zalău şi-a făcut „curaj” să urce la volan cu o alcoolemie de 1,10 mg/l, însă acesta a fost prins de poliţişti şi s-a ales cu dosar penal


Alcoolul şi volanul nu se vor împăca niciodată. Combinaţia aceasta de cele mai multe ori duce la situaţii neplăcute sau chiar mortale. Cu toate acestea, un bărbat de 29 de ani din Zalău a decis să urce la volan, deşi consumase o cantitate considerabilă de alcool înainte.

Aventura tânărului de joi, 23 noiembrie, a fost oprită de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, înainte ca acesta să comită cine ştie ce „grozăvie”.

Bărbatul aflat într-o stare evidentă de ebrietate a fost supus testării cu alcooltest. În urma testării, a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice de sânge, în vedere stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

După toată aventura sa, zălăuanul de 29 de ani s-a ales cu dosar penal, iar poliţiştii vor continua cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul Penal.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj