Connect with us

ARTE MARTIALE

Maia Pop, dublă campioană europeană


Tânăra karateka şimleuană a reuşit o performanţă de excepţie la Campioantul European de Karate Shotojan al W.S.F. şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului atât la kumite WKF, cât şi la kumite cu echipa


În perioada 17 – 19 noiembrie, s-a desfăşurat Campionatul European de Karate Shotokan al W.S.F. în localitatea Pardubice din Cehia, la care au participat aproape 500 de sportivi din 28 de ţări.

Delegaţia română a fost destul de numeroasă, dar şi valoroasă dat fiind faptul că la finalul turneului, România ocupă detaşat locul I pe naţiuni.

Lotul şimleuan a totalizat cinci sportivi de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi secţiile C.S.Omega din Jibou şi Şimleu Silvaniei, instructorul Pop Lăcrimioara şi subsemnatul. Sportivii au avut o evoluţie deosebită atât la probele individuale cât şi la echipe. Un palmares remarcabil pentru un lot aşa restrâns, fapt care mă face să mă declar mulţumit de prestaţia elevilor mei.

Pentru sportivii noştri urmează săptămâna viitoare un alt eveniment dar mai puţin solicitant şi anume Cupa “MOŞ NICOLAE”, din  3 decembrie, o ultimă activitate competiţională pentru acest an. Felicitări celor care ne-au reprezentat la Pardubice şi ne-au bucurat cu medaliile obţinute acolo şi totodată mulţumim celor care ne-au sprijinit, în special părinţilor care au făcut sacrificii pentru copiii lor!

prof. Gheorghe POP


Rezultatele obţinute şimleuani la Europene:

 

MAIA POP, Copii 2 F:

– Locul I kumite WKF;

– Locul III kumite Shobu Ippon;

– Locul I; kumite echipe;

 

TANIA POP,  Cadetă:

– Locul III kumite Shobu Ipoon;

– Locul II kumite echipe;

 

PAULA RADU, Senioară:

– Locul III kumite WKF;

– Locul III kumite Shobu Ippon;

– Locul II kumite echipe;

 

ALEXANDRU MOLDOVAN, Cadet:

-Locul  III kumite echipe;

 

MARIUS ILINCA, Cadet:

– Locul III kumite WKF;

– Locul II kumite Shobu Ippon;

– Locul III kumite echipe


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE