Connect with us

DIVIZIA A1

Sergiu Stancu – antrenor Tricolorul Ploieşti: “Volei Municipal Zalău nu a mai pierdut acasă de foarte mult timp”


Tehnicianul echipei din Ploieşti se aşteaptă un meci dificil la Zalău, iar înaintea acestui joc a mai spus că nu se poate vorbi despre vro echipă favorită


Volei Municipal Zalău – Tricolorul Ploeişti este derby-ul etapei a X-a din Divizia A1, faţa în faţă urmând a se afla campioana en-titre şi ocupanta locului secund, Tricolorul Ploieşti.

Formaţia din judeţul Prahova a făcut transferuri tari în vară şi este una dintre favorite la câştigarea campionatului, însă cu toate acestea, antrenorul Sergiu Stancu nu consideră că echipa sa este favorită şi înaintea jocului de sub Meseş.

“Meciul de la Zalău este unul foarte dificil. Vom juca împotriva campioanei, care acasă nu a mai pierdut de foarte mult timp. Nu cred că se poate vorbi despre vreo echipă favorită, deoarece acest aspect cotează mai puţin. La Ploieşti s-au făcut transferuri importante şi sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie. Va fi un campionat disputat până la final”, ne-a declarat Sergiu Stancu.

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Tricolorul Ploieşti se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1