Connect with us

CUPELE EUROPENE

Remat Zalău se pregăteşte de meciul cu belgienii de la Euphony. DECLARAÅ¢II OFICIALE

 Campioana României va susţine ultimul meci din Liga Campionilor, miercuri la Baia Mare

Un nou sezon în Liga Campionilor se apropie de final. Miercuri, campioana României, Remat Zalău va susţine ultimul meci din Ligă, în compania echipei din Belgia, Euphony ASSE Lennik. Speranţele zălăuanilor se îndreptau spre meciul cu Euphony, însă şi în cazul unei victorii, Remat va sta la mână rezultatelor din Grupa C, singura grupă unde mai avem şanse să detronăm echipa de pe locul trei. Ecuaţia este foarte simplă. Remat va trebuii să învingă cu 3 – 0 campioana Belgiei, iar în Grupa C, italienii vor trebuii să se impună cu 3 – 0 pe terenul campioanei Spaniei, Cai Teruel. Aproape imposibil aceste două lucruri de realizat. Însă orice este posibil, mai ales în sport, aşa că nu ne rămâne decât să sperăm.

Cu ocazia ultimului meci din Ligă, conducerea campioanei a organizat o conferinţă de presă, la care au luat loc, primarul Radu Căpâlnaşiu, care este şi co-preşedintele Rematului, team managerul Cristian Ciobănescu, directorul sportiv Marcel Doru Å¢ârle, antrenorul Mariusz Sordyl şi cei doi jucători noi Athanasios Terzis şi Michalis Sarikeiseglou.

Primul care a luat cuvântul a fost Radu Căpâlnaşiu care speră într-o victorie în ultimul meci din Ligă.  “Fiind ultimul meci din grupa de Champions League din care facem parte, dorinţa noastră este să luăm trei puncte, astfel să avem o şansă să continuăm în CEV. Sperăm ca şi celelalte rezultate să ne fie favorabile. Cu cei doi jucători sunt sigur că vom obţine prima victorie din Liga Campionilor. Avem şansă, sunt două echipe de valori apropiate”, a declarat primarul municipiului Zalău.

Cu ocazia acestei conferinţe, au fost prezentaţi şi cei doi voleibalişti veniţi în această iarnă la campioana Remat. Athanasios Terzis noul ridicător speră să obţină prima victorie europeană, tocmai miercuri cu belgienii de la Euphony. “Sunt bucuros de alegerea făcută. M-am acomodat rapid la Remat. Băieţii au fost foarte primitori, avem un lot bun şi sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Voleiul este foarte iubit în acest oraş. Meciul de miercuri este foarte important pentru echipă. Vrem victoria şi vom da totul din noi”, a declarat noul ridicător al Rematului.

Campioana României s-a întărit şi cu un nou secund, este vorba de Michalis Sarikeiseglou, care şi el va evolua pentru campioana Remat în ultimul meci din Liga Campionilor. “Sunt de câteva zile în Zalău. Echipa Remat are foarte buni jucători. Ne înţelege bine, putem comunica uşor şi să îmbunătăţim relaţiile de joc în mod rapid. Sunt conştient de importanţa jocului de miercuri. Vom da totul pentru a câştiga”, a mărturisit Michalis Sarikeiseglou.

Marius Sordyl: “Pentru toată lumea este un meci important”

Antrenorul Rematului îşi doreşte cu orice preţ prima victorie europeană, miercuri seara în compania echipei Euphony ASSE Lennik. Chiar dacă şansele sunt reduse la calificare, antrenorul polonez crede în ele. “Suntem în faţa unui examen dificil. Pentru toată lumea este un meci important. Vom lupta cu siguranţă să obţinem victoria în această partidă, ceea ce ne poate duce în cealaltă competiţie europeană. Este adevărat că avem doi jucători noi, sunt voleibalişti foarte buni, mi-am dat seama după câteva zile de acest lucru. Sper să ne ajunte în meciul de miercuri”, a încheiat tehnicianul zalăului.

Vă reamintim că meciul cu Euphony ASSE Lennik va avea loc miercuri seara, de la ora 19.00, în Sala “Lascăr Pană”, din Baia Mare. Bilete pentru meci se găsesc la chioşcurile de difuzare a presei, cât şi la casa de bilete de la Sala din Baia Mare. Conducerea va pune la dispoziţie suporterilor un autocar care va pleca la ora 16.00, din spatele Primăriei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE