Connect with us

Ştiri din Sălaj

Caz ŞOCANT la Grădiniţa din Dobrin! Un copil a băut diluant


Un copil de doar 3 ani şi cinci luni a băut diluant dintr-o sticlă care se afla în dulapul unde îşi ţine lucrurile. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt coordonate de către un procuror


O familie din localitatea Dobrein a trecut prin clipe îngrozitoare marţi când au aflat că băieţelul lor, în vârstă de doar trei ani şi cinci luni a băut diluant la grădiniţă!

Totul s-a petrecut în pauza de masă de la ora 10.00, când băieţelul, după ce a terminat de mâncat pacheţelul pe care i l-a pregătit mama sa pentru ziua respectivă, a mers la dulapul pe care îl avea pe holul unităţii şcolare cu gândul să bea apă. În propriul său dulap a găsit însă o sticlă, în care se afla un lichid. Crezând că este apă, micuţul a băut din sticlă mai multe înghiţituri. Însă, în sticlă era diluant!

Abia la ora 13.00, când a mers să-l ia de la grădiniţă mama  a aflat despre ceea ce a păţit copilaşul ei. Mama a povestit apoi că a discutat cu educatoarea, care la început a afirmat că tocmai ea i-a desfăcut sticla copilului, însă apoi şi-a schimbat părerea.

Copilul a fost transportat apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău unde a primit îngrijiri medicale.

A fost alertată şi Poliţia Dobrin care a preluat cazul şi face cercetări.

“La data de 21 noiembrie a.c., a fost depusă o plângere de către o femeie de 42 de ani, prin care reclama faptul că în data de 20 noiembrie, în timp ce copilul său de trei ani se afla într-o unitate de învățământ a înghițit o substanță incoloră, dintr-un recipient din plastic de 0,5 litri. 

Recipientul a fost luat de copil din dulapul lui, din holul unității de învățământ. Acesta a fost ridicat de polițiști în vederea cercetărilor. 

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și se află în lucru la Postul de Politie Dobrin. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău”, ne-a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj. 

 

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj