Connect with us

FOTBAL

Realul din Crişeni a surclasat Flacăra din Halmăşd. GALERIE FOTO


Gruparea condusă de Călin Morar arată din ce în ce mai bine în acest sezon şi a încheiat turul cu o victorie categorică, trecând la pas de penultima clasată


În acest tur de campionat, putem spune că Real Crişeni este surpriza plăcută. Gruparea condusă de Călin Morar a avut parte de rezultate bune, spre foarte bune în această primă parte a campionatului. Cu toate că Realul din Crişeni este o formaţie destul de tânără, elevii lui Călin Morar şi Bogdan Bărnuţiu încep să devină o echipă, iar jucători precum Adrian Baidoc, Andrei Lăcătuş sau Alexandru Neagotă au avut performanţe excelente şi alături de colegii lor încep să arate precum o echipă.

Tocmai din dorinţa de a face performanţă, conducerea Realului din Crişeni a stabilit ca echipa să efectueze şi antrenamente peste săptămână, lucru benefic pentru performanţa echipei din comuna Crişeni.  Duminică, Real a primit vizita penultimei clasate, prilej cu care a dorit să “răzbune” eşecul usturător suferit pe terenul Unirii Mirşid de etapa trecută. Să spunem că cei de la Flacăra nici nu s-au aşezat bine în ghete, iar Andrei Lăcătuş a înscris un euro-gol.

Decarul Crişeniului a executat perfect o lovitură liberă de la peste 35m şi a deschis scorul. Până la pauză, Lăcătuş a realizat hattrick-ul, în timp ce Răzvan Keşeru a marcat pentru Flacăra. După revenirea de la cabine, pe teren a existat doar Real Crişeni, în final, echipa lui Călin Morar impunându-se la o diferenţă categorică ce îi să se situeze pe locul 6.

“Încep să se vadă antrenamentele de peste săptămână, plus că avem un lot valoros. Se putea mai mult, dar suntem mulţumiţi că începem să arătăm precum o echipă. Se vede că cei din conducere se implică mult şi că îşi doresc rezultate, iar acestea au început să apară. Ţin să mai spun că arbitrajul a fost unul dintre cele mai bune din acest sezon. Cred că putem mai mult în viitor, dar momentan sperăm să ne continuăm forma bună şi în retur şi să uităm de meciul cu Mirşid”, ne-a declarat Adrian Baidoc.

 


Real Crişeni – Flacăra Halmăşd 6 – 2 (3 – 1)

Au marcat: Andrei Lăcătuş (‘2, 32, 34 şi 85), Vegh Roland (‘49) şi Adrian Baidoc (‘59), respectiv Răzvan Keşeru (‘23) şi Kallai Alexandru (‘55 – 11 m)

Real: Bogdan Baidoc – Cătălin Lazăr, Flaviu Gâlgău, Paul Herman (‘59 Paul Barbur), Răzvan Iacob, Paul Hanga (‘49 Alexandru Neagotă), Bogdan Filip, Andrei Lăcătuş (cpt.), Bogdan Paşka (‘49 Ioan Breban), Vegh Roland (‘67 Cosmin Paşka) şi Adrian Baidoc (‘75 Vlad Ţîrle). Rezervă: Futo Tiberiu. Antrenor: Bogdan Bărnuţiu. Conducător: Călin Morar

Flacăra: Adrian Pop – Marius Şireag (cpt.) (‘67 Petru Şandor), Varga Gabor, Călin Balota, Vasile Oros, Ciprian Keşeru, Marcel Cuc, Alexandru Varga (‘46 Magyar Daniel), Kallai Alexandru, Răzvan Keşeru şi Gabriel Groza. Rezerve: Kallai Iosif şi Gavril Puşcaş. Delegat: Petru Şandor. Conducător: Gavril Puşcaş

 Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi: Adrian Negrean şi Andrei Pop (ambii din Zalău)

Observator AJF: Liviu Buzure (Jibou)

Jucătorul meciului: ANDREI LĂCĂTUŞ


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL