Connect with us

CUPELE EUROPENE

Jose Jardim, antrenor Benfica Lisabona: “Meciul din România va fi complicat”


Tehnicianul lusitanilor s-a declarat mulţumit la finalul jocului câştigat în faţa celor de la Volei Municipal Zalău, însă este conştient că meciul de la Zalău va fi unul mult mai greu


Volei Municipal Zalău a disputat prima manşă a dublei cu Benfica Lisabona din prima fază a Cupei Challenge. Gruparea de la poalele Meseşului a evoluat în deplasare şi în ciuda unui joc bun făcut de campioana României, formaţia lusitană s-a impus în patru seturi.

La finalul jocului, antrenorul portughezilor s-a declarat mulţumit de victoria echipei sale, însă este de părere că meciul din România va fi unul mult mai dificil.

“Benfica a întâmpinat multe probleme în acest meci, iar asta i se datorează adversarului, pentru că au avut un serviciu foarte agresiv. Ne-am îmbunătăţit şi noi serviciul şi ne-am redresat la timp. Este important că am câştigat, iar meciul din România va fi complicat pentru că vor fi foarte agresivi”, a declarat Jose Jardim.

Meciul retur dintre ACS Volei Municipal Zalău şi Benfica Lisabona va avea loc miercuri, în Sala Sporturilor din Zalău, de la ora 18.00.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE