Connect with us

DIVIZIA A1

Leo Dall Bosco: “Benfica a fost mai bună la preluare”


Căpitanul celor de la ACS Volei Municipal Zalău a recunoscut faptul că echipa lusitană a fost mai bună în meciul tur din Challenge Cup, însă este optimist că acest rezultat poate fi întors la Zalău


Volei Municipal Zalău a început o nouă aventură europeană. Campioana României a evoluat miercuri pe terenul celor de la Benfica Lisabona, în meciul tur al primei faze din Challenge Cup.

Gruparea de la poalele Meseşului s-a prezentat foarte bine, însă cei de la Benfica au profitat la maxim de avantajul terenului propriu şi în final s-a impus în patru seturi. Meciul a fost echilibrat, însă căpitanul Leo Dall Bosco a remarcat superioritatea portughezilor în ceea ce priveşte preluarea.

“A fost un meci echilibrat în Portugalia. Ne aşteptam la un meci dificil, având în vedere că Benfica este o echipă bună. Avem posibilitatea de a întoarce acest rezultat pe teren propriu. În tur, Benfica a fost echipa mai bună la preluare”, a spus Leo Dall Bosco, pentru BTV.

În meciul tur din Portugalia, pentru Benfica a evoluat şi Miroslav Gradinarov, fostul jucător al Arcadei Galaţi, cel care s-a arătat încântat de faptul că a evoluat din nou împotriva grupării zălăuane.

“A fost un meci foarte bun, luând în considerare cum se joacă în campionatul Portugaliei. A fost un meci entuziasmant pentru mine, deoarece cunosc bine această echipă. Este bine că am câştigat, deoarece în setul doi am avut ceva probleme”, a spus Miroslav Gradinarov, pentru BTV.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1