Connect with us

CUPELE EUROPENE

Crina Pintea, eroină la Paris!


Issy Paris – echipă la care evoluează fosta jucătoare de la HC Zalău – a reuşit o revenire de senzaţie în meciul retur cu Erd din Ungaria şi a remontat o diferenţă de 10 goluri!


În acest joc, internaţională noastră a fost una dintre cele mai bune jucătoare şi a marcat cinci goluri În turul III preliminar din Cupa EHF, Ungaria a avut nu mai puţin de patru echipe, Dunaujvaros, Vaci NKSE, Erd HC şi DVSC Debrecen, însă niciun dintre aceste formaţii nu a reuşit calificarea în grupă. Echipa din Debrecen a fost eliminată tocmai de SCM Craiova, care după ce a câştigat partida tur de la Craiova cu 24 – 19, în returul din Ungaria, formaţia antrenată de Bogdan Burcea şi-a permis să piardă la o diferenţă de două goluri.

Erd HC părea ca şi calificată în grupe, după ce în tur a câştigat cu 31 – 21 meciul de pe teren cu Issy Paris, formaţie la care evoluează şi Crina Pintea, fosta jucătoare de la HC Zalău. În returul din Franţa Issy Pars a reuşit o revenire de senzaţie şi a câştigat la o diferenţă de 11 goluri, astfel că echipa din capitala Franţei s-a calificat în grupe cu scorul general de 52 – 51. În acest joc, Crina Pintea a avut o contribuţie importantă la calificarea şi a fost una dintre cele mai bune jucătoare din teren. Pe lângă evoluţia bună din apărare, fosta handbalistă a Zalăului a marcat şi cinci goluri şi a declarat pentru gsp.ro că ea chiar a crezut într-o victorie la o diferenţă de goluri care să asigure calificarea.

“Când le-am spus tuturor că ne vom califica, s-au uitat la mine de parcă nu ştiam ce vorbesc. La final mi-au dat dreptate şi au văzut că eu chiar credeam în ce spun. Păi am început tare, am avut 7-1. Apoi am condus cu 13-7 la pauză. A fost incredibil. Toată lumea era înnebunită la final, când am marcat şi am făcut diferenţa de 11 goluri. Important e pentru noi că suntem în grupe şi avem posibilitatea să jucăm în compania unor nume mari. Să avem meciuri puternice în picioare”, a spus Crina Pintea pentru gsp.ro.

Înaintea tragerii la sorţi de joi, Issy Paris se află într-o urnă cu HC Zalău şi SCM Craiova, astfel că este exclus un duel cu aceste două formaţii.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE