Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii din Sălaj au prins 37 de vitezomani în Maramureş


O acţiune comună a Serviciilor Rutiere din Sălaj şi Maramureş a avut loc în acest weekend pe drumurile ce leagă Baia Mare de Mesteacăn şi Ardusat de Ţicău. În total, oamenii legii din judeţ au prins 37 de vitezomani maramureşeni


O acţiune de colaborare între Poliţia Rutieră Sălaj şi Maramureş a fost organizată în acest weeken pe DN1C Baia Mare – Mesteacăn şi pe DJ108A Ardusat – Ţicău.

Poliţiştii au participat la acţiune cu trei autospeciale dotate cu aparat radar, reuşind să depisteze 37 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Sancţiunile contravenţionale aplicate acestora se adaugă celor 15 sancţiuni aplicate pentru alte abateri rutiere constatate. Valoarea amenzilor depăşeşte 16.000 de lei.

Totodată, în două cazuri poliţiştii au aplicat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru depăşire neregulamentară şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

La datorie s-au aflat şi poliţiştii rutieri din Baia Sprie care au urmărit identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză.

Conducătorii a 23 de autovehicule oprite pentru control de poliţişti, au fost sancţionaţi contravenţional, iar doi dintre aceştia au rămas fără permisul de conducere din cauza vitezei excesive cu care circulau.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să respectaţi toate regulile de circulaţie, să conduceţi preventiv şi să vă asiguraţi de buna funcţionare a autovehiculului înainte de a porni la drum, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj