Connect with us

ARTE MARTIALE

Mică da’ bună! Şimleuanca Maia Pop a devenit campioană europeană la kumite!

Sportiva de la CS Omega Şimleu Silvaniei face senzaţie la Europenele  din Cehia, acolo unde talentata puştoaică a cucerit medalia de aur la WKF kumite, dar şi medalia de bronz la Shobu-Ippon


În acest final de săptămână, oraşul Pardubice din Cehia este gazda Campionatului European de Karate, la care s-au calificat mai mulţi români.

La această competiţie de mare anvergură, şi Sălajul este reprezentat cu cinste de mai mulţi sportivi de la mai multe cluburi.

Astfel, chiar din prima zi a Europenelor, la care participă peste 600 karateka din 16 ţări de pe bătrânul continent, delegaţia şimleuanilor de la CS Omega a făcut senzaţie.

Deşi are doar câţiva anişori, Maia Pop s-a remarcat la mai multe stiluri, iar la WKF kumite a fost cea mai bună la categoria ei, cucerind medalia de aur şi, totodată, devenind campioană europeană!

Sportiva din Şimleu Silvaniei a cucerit în Cehia încă o medalie: bronz la Shobu-Ippon., Cehia

Palmaresul fetiţei poate fi îmbunătăţit, deoarece ea şi colegii de la CS Omega – prezenţi la Pardubice – se pregătesc acum de întrecerile pe echipe!

Să le ţinem pumnii strânşi tuturor karateka din Sălaj, astfel ca în ediţia de miercuri ( 22 noiembrie) a ziarului de Sportul Sălăjean, să punem scrie cât de frumos de reprezentanţii artelor marţiale din judeţul nostru la ediţia din acest an a Campionatului European de Karate Shotokan WSF.

“Avem un aur european și îl aducem la Şimleu! Maia, pe treapta de sus la WKF kumite şi bronz la Shobu-Ippon! Ne încălzim pentru echipe! Un pitic mic cu un aur mare la gât! Hai România!!!!”, a sss Gheorghe Pop – preşedintele CS Omega.


Vezi şi alte articole pe acelaşi subiect:

Karateka şimleuani, 19 clasări pe podium la Târgu Secuiesc

CS Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei au cucerit 27 de medalii la Cupa Zalăului

Salbă de medalii pentru karateka şimleuani la Oradea

Karateka sălăjeni, demonstraţie de karate şi dance fit la Balvanyos. VIDEO

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE