Connect with us

Editorial

Aşa suntem noi românii, nu ne respectăm adevăratele valori!

Mereu au fost şi vor exista discuţii legate de evoluţiile Simonei Halep, dar parcă acum acestea apar mai des ca niciodata.

Am vrut mereu să abordez acest subiect, dar acum parcă mai mult ca niciodată problema a început să mă calce pe nervi şi pe mine.

Am stat şi am ascultat multe păreri legate de ceea ce se întâmplă şi am remarcat faptul că în general cei care o contestă sunt oamenii care nu au făcut nimic în viaţa lor, doar au criticat. Cei care o critică pe Simona sunt în general oamenii care nu au realizat absolut nimic în viaţă şi foarte probabil nici nu o să reuşească vreodata deoarece sunt nişte frustraţi. Simona a fost contestată că nu a dorit să participe la Olimpiada de la Rio de Janeiro. Păi foarte bine a făcut! Simona a ajuns unde a ajuns prin forţele proprii, cu bani din buzunarul propriu şi al familiei. Dacă ar fi investit Comitetul Olimpic Român sau Federaţia Română de Tenis sume de bani în pregătirea ei aş mai spune, dar aşa… Hai să o lăsăm să-şi vadă de treaba ei şi de competiţiile care îi aduc înapoi banii investiţi şi de ce nu un plus care să răsplătească riscul asumat, pentru că nu-i aşa, putea şi să nu ajungă acolo unde a ajuns.

A trecut episodul Rio şi au început criticile legate de faptul că nu a castigat un turneu de “grand slam” sau mai nou acela că a devenit numărul 1 mondial pe nedrept. Păi măi fraţilor, Simona Halep sau familia ei a făcut acest sistem de atribuire a punctelor şi stabilire a ierarhiei mondiale? Nu! Nu a fost făcut nici de Simona Halep şi nici de cineva apropiat ei, a fost facut de oameni care aşa au considerat că trebuie să fie sistemul. Bun sau nu, aşa cum este acest sistem, trebuie să ne bucurăm de faptul că o româncă de-a noastră este numărul 1 în lume şi face atât de multă propagandă ţării noastre. Vrem sau nu să recunoaştem, atunci când joacă Simona Halep un meci în dreptul ei este tricolorul şi numele României. Simona Halep este o patrioată adevărată, mai mare decât oricare alt politician de-al nostru.

Simona Halep este şi va rămâne un simbol pentru România, la fel cum este Iuliu Maniu pentru Sălaj, dar din păcate, la fel ca şi cu Simona, oamenii din conducerea judeţului nu ştiu să-i cinstească memoria şi să aloce bani pentru a restaura casa memorială a omului care şi-a adus o contribuiţie importantă la Marea Unire. Aşa suntem noi românii, nu ştim să apreciem adevăratele valori!

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Editorial