Connect with us

DIVIZIA A1

Pawel Adamajtis: “A fost un meci foarte dificil cu CSM Bucureşti”


Voleibalistul campioanei Volei Municipal Zalău este de părere că duelul cu gruparea din capitala României a fost greu, însă alături de colegi a dat tot ce a avut mai bun şi în cele din urmă Zalăul s-a impus în trei seturi


Deşi a început foarte bine acest sezon şi s-a situat mai multe săptămâni pe locul 1, Volei Municipal Zalău a ajuns pe locul 5, înaintea etapei de la finele săptămânii. Gruparea de la poalele Meseşului a primit vizita celor de la CSM Bucureşti, iar meciul oferit de cele două echipe a fost pe placul spectatorilor.

După un meci foarte disputat, campioana României a reuşit să se impună în trei seturi. După un asemenea joc, Pawel Adamajtis a remarcat dificultatea jocului cu bucureştenii, însă în acelaşi timp, alături de colegii săi a dat tot ce a avut mai bun, pentru ca zălăuanii să se impună în trei seturi. A fost un efort colectiv mare, însă această victorie mai ridică moralul campionilor, mai ales după înfrângerea cu Arcada Galaţi.

La victoria în trei seturi a zălăuanilor a contribuit şi Pawel Adamajtis, polonezul fiind principala armă ofensivă a campioanei României. Universalul Zalăului a câştigat 15 puncte, urmat de Rareş Bălean cu 13 puncte.

 

“A fost un meci foarte dificil, însă suntem foarte fericiţi că am reuşit să câştigăm în trei seturi, chiar dacă toate au fost foarte disputate. Suntem mândri de această victorie, mai ales că am jucat bine toţi, am jucat precum o echipă. Toţi jucătorii au făcut un meci foarte bun. Ne-am dorit să câştigăm acest meci în trei seturi şi în setul trei, când eram conduşi, am dat totul pe teren şi am reuşit să revenim şi să ne impunem”, a declarat Pawel Adamajtis

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1