Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Zalău aprinde iluminatul festiv de 1 Decembrie! Ce schimbări importante promite administraţia


Anul acesta, iluminatul festiv pentru Sărbătorile de Iarnă se va porni pe data de 1 Decembrie. Primăria Zalău promite că oraşul va avea o altă faţă de sărbători şi că a investit 30.000 de euro în figurine noi 


Iluminatul festiv de la Zalău va fi pornit pe data de 1 Decembrie în zona centrală, iar în celelalte cartiere, va fi aprins până pe 6 decembrie.

Primăria Zalău, prin vocea viceprimarului Teodor Bălăjel promite că oraşul va vea o nouă faţă de Sărbători datorită fatpului că administraţia a investit 30.000 de euro pentru achiziţionarea de figurine noi.

Montarea figurinelor a început încă din această lună, urmând ca până pe 6 decembrie tot oraşul să fie împodobit.

Ca o noutate, reprezentanţii Primăriei Zalău susţin că iluminatul se va extinde în cartiere dar ţi că s-a realizat un partenriat cu unele firme importante din municipiu, care vor îmodobi anumite zone din oraş.

“Atracţia de anul acesta va fi Platoul de Marmură şi intrarea în parcul central însă ne vom extinde şi în cartiere. Am realizat un parteneriat cu mai multe firme care ne vor sprijini în amenajrea iluminatului festiv, iar anul acesta oraşul va răta mult mai bine faţă de anii trecuţi în ceea ce priveşte iluminatul pentru sărbătorile de iarnă”, ne-a spus viceprimarul oraşului Zalău, Teodor Bălăjel.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj