Connect with us

FOTBAL

Drept la replică: Radu Pop – conducător Luceafărul Bălan: ”Este logic ca porţile de la teren să fie la pământ fiindcă am mărit suprafaţa de joc. Referitor la gazon, noi am semănat iarbă, dar chiar dacă a fost udată s-a uscat”


Preşedintele clubului Luceafărul Bălan a ţinut să facă câteva precizări în ceea ce priveşte baza sportivă


Ca urmare a reportajului apărut în ziarul Sportului Sălăjean din 1 noiembrie 2017 ”Baza sportivă a unei foste campioane, în paragină”, conducătorul Radu Pop  a ţinut să facă unele precizări.

”Vreau să dau curs acelui reportaj din Sportul Sălăjean din data de 1 noiembrie 2017 şi îmi pare rău că nu am putut da un răspuns la timp, deoarece în acel moment nu eram în ţară.

Da, domnul primar are dreptate că porţile sunt la pământ şi e logic că sunt la pământ, deoarece am mărit terenul şi vor trebui mutate conform noului teren.

Referitor la gazon, noi anul trecut am semănat o iarbă de secetă foarte scumpă. Iarba a ieşit, dar după un timp chiar dacă a fost udată, s-a uscat şi în timp a dispărut. În vară s-a luat legătura cu o firmă specializată care să vină şi să însămânţeze din nou, dar care nu a mai venit. Ne-au promis că în toamnă vor veni. Dar ne-am convins şi se pare că oamenii nu sunt întotdeauna serioşi.

Referitor la tribună, ea s-a prăbuşit din cauza vijeliei care a fost la noi în judeţ, iar eu nu mă pot pune contra lui Dumnezeu.

Da, am jucat la Hida, pentru că la Bălan nu aveam curent şi în trecut ne-am folosit de un generator care ne-a fost furat.

Am avut promisiuni în ceea ce priveşte curentul, dar până acum nimic concret. Nu s-a putut mai mult. Nu întotdeauna iese cum vrei şi cum îţi propui.

Ştiu că domnul primar este un om cu suflet mare, nu poate să spună aşa ceva despre noi fără să fie influenţat. De aceea o să-l sun să îmi cer scuze. Dânsul este un om drept, cinstit şi corect. Sper să înţeleagă această situaţie. Doar suntem neamuri şi de aceea sângele apă nu se face. Am pus suflet când a candidat la primărie, exact cum am pus la această echipă. Am fost alături de dânsul ca un om corect nu ca un lingău, care în faţă te periază şi în spate te termină. Este primul om care în copilărie mi-a cumpărat un trening cu domnul Mărcean şi Nea Grigore. Nu o să uit asta niciodată. Dormeam şi noaptea cu el. Acum înţelegeţi această dragoste pentru fotbal?

Doamne ajută şi succes tuturor echipelor din Sălaj

 

Cu stimă, Radu Pop

Alte articole pe acelaşi subiect:

TRAGIC. Baza sportivă a unei foste campioane, în paragină! GALERIE FOTO și VIDEO

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL