Connect with us

Ştiri din Sălaj

Percheziţii în Zalău la persoane acuzate de CORUPŢIE!


Procurorii sălăjeni au efectuat astăzi mai multe percheziţii la sediul unei persoane juridice şi la domiciliile mai multor persoane fizice într-un dosar ce are ca obiect fapte de corpuţie


Mai multe percheziţii au avut loc astăzi în Zalău la sediul unei persoane juridice şila domiciliile unor persoane fizice acuzate de fapte de corupţie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj spun că în cauză a fost începută urmărirea penală in rem pentru infracţiunile de abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie, fals intelectual şi uz de fals

 

“La data de 08.11.2017, într-o cauză aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, sub coordonarea procurorilor, au fost efectuate percheziţii la sediul unei persoane juridice şi percheziţii la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză a fost începută urmărirea penală in rem pentru infracţiunile de abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie, fals intelectual şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 297 alin. 1 Cod penal raportat la art. 132 din Legea 78/2000 cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, art. 321 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, art. 323 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Precizăm că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare aprobatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţi”, este comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj