Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău, învinsă fără drept de apel de CSM Câmpia Turzii. GALERIE FOTO


În cadrul etapei a IV-a, sălăjenii au pierdut cu 0 – 3 meciul de pe teren propriu cu CSM Câmpia Turzii. La formația din județul Cluj au evoluat nu mai puțin de trei zălăuani în sextetul de bază, Dan Remeș, Mihai Ciupe și Radu Predescu


Chiar dacă la nivel de lot au avut loc multe schimbări înainte de începerea sezonului, Volei Club Zalău a început bine campionatul din Seria Vest a Diviziei A2. În primele trei etape, sălăjenii au contabilizat puncte, astfel că au ajuns pe locul secund, după ce au obținut 6 puncte din partidele cu CSS CNE Lapi Dej, ProVolei Arad și CSU Brașov.

Sâmbătă, în cadrul etapei a IV-a, zălăuanii nu au avut nicio șansă în meciul de pe teren propriu cu CSM Câmpia Turzi și au pierdut în trei seturi.

Oaspeții s-au instalat la conducere din debutul primului set și au condus cu 8 – 4 și 16 – 9 la cele două timpuri tehnice, ca în final, CSM Câmpia Turzii să se impună cu 25 – 18.

În setul doi, Volei Club Zalău a început bine și s-a aflat în avantaj în debut, dar CSM Câmpia Turzii a fost mult mai precisă și a reușit să câștige setul la patru puncte diferență.

Cel mai disputat a fost setul trei, în care sălăjenii au reușit să revină în joc, deși vizitatorii au condus cu 16 – 12 și 22 – 17. Volei Club Zalău s-a apropiat la două puncte pe final, 21 – 23, apoi la un punct, 23 – 24, însă CSM Câmpia Turzii a solicitat time-out și a reușit să contabilizeze punctul prin care a câștigat partida de la Zalău, în trei seturi.

La formația din județul Cluj au evoluat în sextetul de bază și trei juători zălăuani, este vorba de Dan Remeș, Radu Predescu și Mihai Ciupe, toți trei având o prestație foarte bună.

Să mai spunem că pentru Volei Club Zalău urmează sâmbătă ultimul meci din tur, sălăjenii urmând să evolueze în deplasare la Știința Bacău, formație care în sezonul trecut a evoluat pe prima scenă a voleiului masculin.

Volei Club Zalău – CSM Câmpia Turzii 0 – 3 (-18, -21, -23)

Volei Club Zalău: Ionuț Silaghi, Ovidiu Teușan (cpt.), Gabriel Terheș, Tudor Lazăr, Mihai Bujor, Ciprian Pop, Dan Silvășan, Ovidiu Man, David Domokoș, Flaviu Bălean, Raul Remeș și Ciprian Buta – libero.

CSM Câmpia Turzii: Mihai Ciupe, Ionuț Cociș (cpt.), Bogdan Vălean, Radu Predescu, Tudor Câmpean, Marius Lupou, Dan Remeș, Marius Mânzat și Dorin Hășmășan – libero.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2