Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a trecut la pas de ”lanterna roșie”. GALERIE FOTO


Gruparea de sub Meseș a câștigat la o diferență de șapte goluri partida de sâmbătă cu CSM Slatina, după un joc controlat în totalitate de echipa lui Tadici, care a condus de mai multe ori și la 10 goluri diferență!


În ultimele două etape, CSM Slatina a arătat o creștere de formă și a reușit două rezultate de egalitate, pe terenul vicecampioanei Dunărea Brăila și acasă cu Universitatea Cluj. Nou-promovata a venit și sub Meseș cu gândul să facă un meci bun, însă în partida cu HC Zalău nu a avut nicio șansă, iar formația antrenată de Victorina Bora a fost depășită la toate capitolele de echipa lui Tadici.

Încă din debut, diferența de valoare dintre cele două combatante a fost evidentă, iar HC Zalău s-a desprins la cinci goluri, 7 – 2 în minutu 12. În următoarele 10 minute, CSM Slatina a mai înscris o singură dată, în timp ce HC Zalău a marcat de șase ori, astfel că în minutul 20 s-a consemnat o diferență de 10 goluri, 13 – 3. La acest scor, Zalăul a mai redus ritmul, iar până la pauză a mai marcat doar de trei ori, în timp ce adversarele au mai reușit să reducă din handicap, scorul primei reprize fiind 16 – 9.

Soarta învingătoarei era deja decisă, iar antrenorul Zalăului și-a permis să ruleze tot lotul avut la dispoziție. Oaspetele au reușit să se apropie la cinci goluri, 17 – 12 în minutul 35, dar HC Zalău a apăsat din nou pe pedala de accelerație și avansul de pe tabelă a crescut din nou. În minutul 40, sălăjencele conduceau cu 22 – 15, iar în minutul 53 au avut din nou un avans de zece goluri, 28 – 18.

După ce au marcat din orice poziție în poarta adversă, elevele lui Tadici nu au mai forțat în ultimele minute, iar de la 30 – 20, CSM Slatina a mai redus din diferență și scorul final a fost 31 – 24. Nu mai puțin de nouă jucătoare de la HC Zalău și-au trecut numele pe lista marcatoarelor, iar cele mai multe goluri au fost înscrise de Roxana Rob (6 reușite).

A fost cea mai clară victorie din acest sezon pentru HC Zalău, care acum se pregătește de un nou meci în campionat, urmând să joace marți, în deplasare la Universitatea Cluj. Partida va conta pentru etapa a IX-a din Liga Națională, iar jocul a fost devansat la cererea clubului zălăuan, care vineri va juca în Austria, meciul cu Hypo Viena, din turul III al Cupei EHF.


HC Zalău - CSM Slatina 31 - 24 (16 - 9)

HC Zalău: Paula Vișan, Raluca Kelemen - Roxana Rob (6 goluri), Claudia Constantinescu (5), Dana Abed-Kader (4), Cristiana Nica (3), Andrada Trif (3), Valentina Panici (3), Ana Ciolan (3), Ana Maria Dragut (2), Larisa Tamaș (2), Diana Nichitean, Raluca Irimia, Alexandra Bojan, Sabrina Lazea și Andreea Stângă. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici

CSM Slatina: Diana Diaconu, Mădălina Pușcaș -  Geanina Drăghici (4), Lorena Ostaste (4), Ștefania Lazăr (3), Iulia Andrei (3), Alexandra Andrei (3), Mihaela Popescu (2), Sonia Seraficeanu (2), Carmen Veșcă (2), Diana Constantinescu (1), Adina Cârligeanu, Ionela Goran, Mihaela Pătuleanu, Hermina Stoicănescu și Nicoleta Rusu. Antrenor: Victorina Bora

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL