Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău a trecut la pas de CSU Braşov şi a urcat pe locul 2!

 


Sălăjenii s-au impus cu 3 – 0, iar după primele trei etape din Seria Vest au şase puncte şi ocupă un onorabil loc doi în clasament


Început bun de sezon pentru Volei Club Zalău, care după primele trei etape din Seria Vest a Divizia A2 are şase puncte. Dacă în primul joc cu CSS CNE Lapi Dej, zălăuanii au scos un punct, iar din deplasarea de la Arad, gruparea condusă de Gabriel Terheş a obţinut o victorie de 2 puncte, sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu CSU Braşov, Volei Club Zalău a reuşit o victorie de 3 puncte.

Meciul a fost la discreţia gazdelor, iar primul set a fost adjudecat la o diferenţă de şase puncte. Şi în setul al doilea, Volei Club Zalău a condus ostilităţile şi s-a impus cu 25 – 21, după ce a avut avantaj în permanenţă. În setul al treilea, CSU Braşov a început mai bine şi până la primul time-out tehnic a fost în avantaj. Zălăuanii au revenit însă rapid şi în final au câştigat tot cu 25 – 21.

După această victorie, Volei Club Zalău a urcat pe locul secund în clasamentul Seriei Vest şi se află la doar un punct în spatele liderului Ştiinţa Bacău.

“Chiar dacă ne-am impus cu 3 – 0 nu a fost un joc atât de uşor. Noi încă nu avem un lot omogen, doarece înainte de startul campionatului au plecat câţiva jucători importanţi şi este nevoie de timp până când cei noi se vor integra. Până la urmă avem un început neaşteptat de bun, peste aşteptări, dar acum ne aşteaptă două meciuri grele cu Câmpia Turzii şi la Bacău. Sperăm să scoatem puncte şi din aceste jocuri”, ne-a declarat conducătorul Gabriel Terheş.

În cadrul etapei a IV-a, Volei Club Zalău va juca tot pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 14.00 cu CSM Câmpia Turzii, partida urmând a avea loc în Sala Sporturilor din Zalău. Acest joc va fi şi ultimul din acest an de pe teren propriu, sălăjenii urmând să mai joace pe 11 noiembrie la Bacău, iar pe 9 decembrie vor evolua la CSS CNE Lapi Dej.


Volei Club Zalău – CSU Braşov 3 – 0 (19, 21, 21)

Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan,  Dan Silvăşan, Ionuţ Silaghi, Ciprian Pop, David Domokoş, Ovidiu Man şi Raul Remeş – libero. Au mai evoluat: Ciprian Buta, Adrian Pantea, Flaviu Bălean, Tudor Lazăr şi Gabriel Terheş

Rezultale înregistrate în etapa a III-a:

Volei Club Zalău – CSU Braşov          3 – 0 (19, 21, 21)

CSM Câmpia Turzii – ProVolei Arad 3 – 0 (22, 19, 22)

Ştiinţa Bacău – CSS CNE Lapi Dej        3 – 0 (15, 19, 20)

CLASAMENT:

  1. Ştiinţa Bacău                 3       2      1        8 : 4        7
  2. Volei Club Zalău        3      2      1        8 : 5       6
  3. CSM Câmpia Turzii      3       2      1        6 : 5       5
  4. CSS CNE Lapi Dej          3      2      1        6 : 5       5
  5. ProVolei Arad                  3     1      2        5 : 6       4
  6. CSU Braşov                      3    0      3        1 : 9       0

Etapa a VI-a se dispută sâmbătă după programul:

CSU Braşov – CSS CNE Lapi Dej

ProVolei Arad – Ştiinţa Bacău

Volei Club Zalău – CSM Câmpia Turzii


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2