Connect with us

Feminin

Naţionala de fotbal feminin rămâne fără puncte după trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial


După ce au cedat la limită în Belgia, “tricolorele” au pierdut şi jocul din deplasarea de la Italia 


Săptămână nefastă pentru naţionala de fotbal feminin, carea a pierdut ambele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. În jocul din Belgia, “tricolorele” au început ezitant şi s-au văzut conduse cu 2 – 0, după ce gazdele au marcat două goluri într-un interval de 7 minute. După doar un minut, România a redus din diferenţă prin Duşa, iar după pauză, selecţionata antrenată de Mirel Albon a reuşit egalarea prin Rus. România a început să spere la primul rezultat pozitiv din aceste preliminarii, însă a avut ghinion, iar pe final a pierdut jocul după ce a încasat un gol în minutul 87.

La câteva zile distanţă a urmat o nouă deplasare, mult mai dificilă, în Italia. Dacă în meciul tur disputat la Cluj, România a cedat la limită, în partida retur, Italia s-a impus mult mai clar, cu 3 – 0, după ce “tricolorele” au făcut faţă adversarului doar în prima repriză, când scorul era 0 – 0.

Fără niciun punct după trei jocuri din preliminarii, naţioanala pregătită de Mirel Albon va încerca să “spargă gheaţa” în meciul de pe teren propriu cu Moldova, care va avea loc pe 28 noiembrie. Această partidă va fi şi ultima din acest an, celelalte patru meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2019, urmând să se dispute anul viitor

Belgia – România 3 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Cosmina Duşa şi Laura Rus

Italia – România 3 – 0 (0 – 0)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin