Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş, delegat pentru a patra oară în acest sezon la un meci de Liga 1


Zălăuanul va oficia în această seară în calitate de observator pentru arbitri la partida dintre CSM Politehnica Iaşi şi Concordia Chiajna


Săptămână plină pentru arbitrii şi observatorii sălăjeni din ligile superioare. Marţi, în Cupa României, la partida dintre Universitatea Cluj şi Ştiinţa Miroslava arbitri asistenţi au fost zălăuanii Gabriel Bârjac şi Tunyogi Ferencz, iar la o zi distanţă, preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou a fost observator de joc la meciul dintre Sănătatea Cluj şi FCSB.

În primul meci al etapei a XVI-a din Liga 1 ce va avea loc vineri seară, zălăuanul Ioan Onicaş a fost delegat la partida dintre CSM Politehnica Iaşi şi Concordia Chiajna, fostul purtător al ecusonului FIFA urmând să fie observator pentru arbitri la al patrulea meci din acest sezon al Ligii 1. Partida va fi condusă de o brigadă din Cluj Napoca, formată din Horaţiu Feşnic – Alexandru Cerei şi Szabo Gero, în timp ce arbiru de rezervă a fost delegat Dragoş Istrate din Bucureşti.

În acest campionat al Ligii 1, Ioan Onicaş a mai fost delegat la trei jocuri: FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iaşi – Dinamo, CFR Cluj – CSU Craiova, dar şi la un joc din Liga 2, ASU Politehnica Timişoara – Dunărea Călăraşi.

Şi în Liga a III-a, Sălajul va avea reprezentaţi din cadrul CJA Sălaj şi AJF Sălaj. Meciul dintre Naţional Sebiş şi Centrul Naţional de Pregătire Timişoara va fi arbitrat de către Ionuţ Păuşan, în timp ce la partida dintre CFR II Cluj şi Avântul Reghin a fost delegată o brigadă sălăjeană.  La centru se va afla Gabriel Almaş, ajutat la cele două linii de Sergiu Corb şi Flavius Seiche, observator de joc fiind delegat Dan Costin.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL