Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Mai mulţi pescari au fost sancţionaţi contravenţional, în urma comiterii unor ilegalităţi pe Someş!


Jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au aplicat sancţiuni mai multor persoane în urma unui control efectuat în zona localităţii Ciocmani      


Duminică, jandarmii jiboani au efectuat un control pe cursul râului Someş. În zona localităţii Ciocmani, mai multe persoane au fost sancţionate contravenţional pentru încălcări ale Ordonanţei de Urgenţă nr. 23 din 2008, privind pescuitul şi acvacultura.

S-au aplicat un număr de 10 sancţiuni contravenţionale din care 1 pentru încălcarea condiţiilor prevăzute în permis, autorizaţie şi/sau licenţă, respectiv folosirea a mai mult de două cârlige per undiţă, 2 pentru pescuitul recreativ/sportiv al resurselor acvatice vii sub dimensiunile legale, iar restul pentru pescuitul recreativ/sportiv al oricăror specii de peşte şi de alte vieţuitoare acvatice vii efectuat fără permis în habitatele piscicole naturale, respectiv absenţa vizei A.J.V.P.S. Sălaj.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă pescarilor să se adreseze administratorului zonei de pescuit pentru a intra în legalitate.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare