Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Dascălu – antrenor Unirea Dej: ”Am reuşit să opunem rezistenţă eroică în faţa campioanei. Sincer, aveam pretenţii de la meciul cu Volei Municipal”


Tehnicianul  s-a declarat mulţumit de jocul făcut la Zalău şi a ţinut să specifice că echipa sa a venit montată pe terenul campioanei să obţină un rezultat bun 


După trei victorii de 3 puncte, Volei Municipal Zalău a obţinut doar un succes de două puncte în cadrul etapei a IV-a, din Divizia A1. Unirea Dej a fost prima echipă din acest sezon care a reuşit să încurce campioana, gruparea de pe Someş reuşind să ”fure” un punct de la Zalău.

Tehnicianul Marius Dascălu a şi specificat că Unirea nu a venit sub Meseş ca şi pradă sigură, astfel că dejenii au avut pretenţii de la jocul cu Volei Municipal Zalău. ”Erau importante trei puncte pentru noi, sau cel puţin două. Sincer, aveam pretenţii de la acest meci, am crescut în valoare faţă de anul trecut, plus că veneam după două meciuri proaste şi de obicei nu poţi să îl faci şi pe al treilea. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm un punct, dar speram să câştigăm mai multe. Nu ştiu dacă a fost presiunea de partea gazdelor, de partea noastră sigur nu a fost. Am jucat bine trei seturi, dar în celelalte două am scăzut ritmul. Din păcate după ce am preluat conducerea, nu am reuşit să ne păstrăm acelaşi calm şi aceeaşi dăruire în joc şi acest lucru ne-a costat mult. Sper ca în meciurile următoare să ne comportăm din ce în ce mai bine. Doresc să îmi felicit echipa deoarece a reuşit în faţa campioanei României să opună o rezistenţă eroică. E greu să spui cine se bate la campionat, deoarece echipele considerate favorite pierd puncte importante. Totuşi, cred că Zalău, Ploieşti, Steaua şi Galaţi au şanse mari”, a spus Marius Dascălu.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1