Connect with us

FOTBAL

Ioan Ovidiu Sabău: “Adi Micaş este un jucător de mare caracter, foarte serios şi preocupat de fotbal. Pentru Universitatea Cluj, el este o investiţie de viitor”


Fostul internaţional român a avut de spus doar cuvinte frumoase despre tânărul sălăjean ce s-a impus ca titular la o vârstă fragedă la cea mai iubită echipă din Ardeal


În toamna anului trecut, U” Cluj a început de la zero, adică din Liga a IV-a, iar fostul internaţional Ioan Ovidiu Sabău s-a alăturat proiectului care prevede promovarea până în Liga 1, dar şi creşterea şi formarea unor noi generaţii de fotbalişti. “Moţul” a urmărit foarte mulţi jucători, Adrian Micaş fiind unul dintre fotbaliştii care l-a impresionat pe managerul de la “U” Cluj.

După ce l-a văzut la mai mai multe jocuri, Neluţu Sabău i-a propus lui Micaş un transfer la “U”, iar acesta s-a înţeles cu gruparea clujeană încă din iarnă. În vară, după promovarea în Liga a III-a, sălăjeanul a venit la Cluj şi a reuşit să se impună din primele meciuri, cu toate că în echipa “şepcilor roşii” sunt mulţi jucători valoroşi cu zeci de meciuri în Liga 1.

“Este un jucător de mare caracter, foarte serios şi preocupat de fotbal, care vrea să facă performanţă. Adrian Micaş s-a confruntat cu foarte multe încercări în perioada în care a fost departe de casă şi a trebuit să facă şi şcoală şi navetă, dar şi fotbal. Este un copil care ştie ce înseamnă greutăţile şi sacrificiile, iar pe un astfel de caracter se poate construi un mare fotbalist”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru Sportul Sălăjean.

“Pentru Universitatea Cluj, Micaş este o investiţie de viitor”, este de părere fostul internaţional

În toate cele 10 meciuri oficiale care s-au scurs până acum din acest sezon (şapte în campionat şi trei în Cupa României), Adrian Micaş a fost titular de drept în linia mediană la Universitatea.

Cu toate că gruparea de pe Someş a început sezonul cu Marius Popescu pe banca tehnică, iar din etape a V-a la echipă a venit antrenor Adrian Falob, sălăjeanul a reuşit să se impună şi după schimbarea antrenorului.

“Seriozitatea şi implicarea l-au făcut să se impună la Universitatea. Şi-a câştigat respectul şi aprecierea coechipierilor, dar şi a antrenorilor. Chiar dacă la U s-a schimbat antrenorul, Micaş a reuşit să se impună atât cu Popescu, cât şi cu Falub. Nu a fost uşor, fiindcă până în vară a jucat doar la juniori. A fost puţin mai greu pentru el, fiind la primul an la seniori,  dar eu îmi pun mari speranţe în acest tânăr. Are o rată mare de progres şi într-un an, maxim doi, va fi un jucător  foarte important pentru Universitatea Cluj. Pentru noi Adrian Micaş este o investiţie de viitor”, este de părere Ioan Ovidiu Sabău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL