Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţia caută “în disperare” mai mulţi copii dispăruţi de acasă în condiţii inexplicabile


Pe site-ul Poliţiei Române figurează la această oră 17 copii care au dispărut dintre cei dragi şi nu sunt de găsit. Unii dintre copii sunt căutaţi chiar de peste zece ani, în timp ce pentru alţii există suspiciunea că ar fi murit


Poliţia Română caută 17 copii care au dispărut de acasă şi de atunci până acum nu mai sunt de găsit.

Denisa Mihai din Feteşti, în vârstă de 9 ani, este primul copil din lista Poliţiei Române. Ea a plecat de acasă pe data de 26 iunie 2015 în jurul orei 17.30 şi de atunci nu mai este de găsit nicăieri.

Ştefan Alin Neagoe, în vârstă de 14 ani, orignar din judeţul Mehedinţi a plecat de la domiciliul bunicilor săi pe data de 19 iunie 2014. De atunci poliţia încă îl caută.

Simona Nicoleta Nădăşan, din judeţul Mureş, în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă pe 4 iulie 2017.

Ana Maria Ciobotaru din Giurgiu, în vârstă de 15 ani, a plecat pe 14 iunie 2011 la ora 12.00 să-i cumpere o îngheţată bunicii sale. De atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Csaba Burcsa din Târgu Mureş a fost dat dispărut după ce a plecat de la o locuinţă din judeţul Sibiu.

Andreea Arhip, născută în Germania, acum în vârstă de 16 ani, a dispărut în urmă cu 11 ani din Buhuşi. Ea este încă urmărită de poliţie.

Iuliana Paula Harda, acum în vârstă de 15 ani, din Sighetul Marmaţiei este şi ea căutată de Poliţie. A dispărut în urmă cu 10 ani, când se afla la joacă într-un parc ce se află pe malul drept al râului Iza.

Nicolae Alexandru Chira, din judeţul Galaţi, acum în vârstă de 16 ani, a căzut cu bicicleta în râul Prut pe 8 iunie 2007. De atunci trupul său nu a mai fost de găsit.

Dana Daniela Băciună a dispărut când avea 6 ani. La data de 14.04.2006, a disparut de pe raza municipiului Reşiţa. Există date că aceasta a cazut în râul Barzava, care avea un debit mare şi a fost luată de curenţi, pâna în prezent aceasta nefiind gasită.

Trupul lui Tudorel Zama, în vârstă de 7 ani nu mai este de găsit după ce la data de 31 martie 2013 a căzut accidental de pe un bac plutitor care traversa Dunărea între două localităţi din Brăila şi Constanţa.

Adrian Dumitru Stoica ar fi trebuit să împinească anul acesta 16 ani, însă, la vârsta de 6 ani a dispărut fără urmă. Pe 21 februarie 2007, a plecat cu tatăl său la pescuit pe râul Sabat. Într-un moment de neatenţie, când tatăl său a plecat să caute un buştean, copilul a dispărut fără urmă.

Marincat Bianca Ramona ar fi trebuit să împlinească anul acesta frumoasa vârstă de 19 ani însă a dispărut când avea opt ani. Pe 1 iunie 2006 a părăsit domiciliul cu scopul de a pleca la prietena sa. Nu a mai fost însă de găsit după ce a pornit înapoi spre casă de la prietena sa.

Vasile Gheorghiu din judeţul Suceava ar fi împlinit anul acesta 17 ani, însă a dispărut pe vrema când avea 6 ani. Nu a mai fost de găsit după ce a ieşit în parc să se joace cu mingea alături de prietenii săi.

Sbenghea Nicu Eduard din Timişoara ar fi împlint anul acesta 19 ani, însă a dispărut pe când avea doar 4 ani din faţa blocului unde se juca cu alţi copii.

Mircea Alexandru Mirică din Alba Iulia a dispărut pe când avea doar 7 ani, în anul 2005, în timp ce se juca cu prietenii săi pe malul râului Ampoi.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj