Connect with us

TENIS

Oana Flonta s-a impus la Cupa “Toamna Orădeană”


Eleva lui Constantin Carp de la CSM Zalău a avut o comportare excelentă la categoria sa de vârstă şi a fost de neoprit, cucerind primul loc


La finele săptămânii trecute, la Oradea a avut loc desfăşurarea unei noi ediţii a Cupei Toamna Orădeană. Pe listele de start s-au aflat tenismeni din judeţele limitrofe, dar nu numai.

Şi judeţul Sălaj a fost reprezentat la competiţia desfăşurată în judeţul Bihor.

Locul 1 pentru Oana Flonta

Totuşi, cel mai important rezultat a fost obţinut de Oana Flonta. Sportiva pregătită de Constantin Carp la CSM Zalău a concurat la categoria de vârstă 12 ani, categorie la care sportivele participante au fost împărţite în două grupe. Zălăuanca a fost repartizată în Grupa A, acolo unde a “făcut legea” şi a obţinut trei victorii cât se poate de clare.

Oana Flonta s-a impus cu 6 – 4, 6 – 3 în faţa Vanesei Nocaci, acesta fiind şi cel mai echilibrat duel din cadrul grupei. Pentru tenismena antrenată de Constantin Carp au urmat două victorii categorice, scor 6 – 1, 6 – 1 cu Alessandra Merce-Sabău şi 6 – 0, 6 – 0 în faţa Patriciei Simut. Astfel, cu trei victorii din tot atâtea posibile, Oana Flonta şi-a adjudecat primul loc şi s-a luptat cu câştigătoarea Grupei B pentru marele trofeu.

Astfel, în ultimul act, Oana Flonta a dat piept peste Maya Cherecheş. Zălăuanca nu a avut niciun fel de emoţii şi s-a impus cu 6 – 1, 6 – 3, adjudecându-şi locul 1.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS