Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Seiko Zalău s-a întors cu 9 medalii de la Naţionale. SĂLĂJENII de pe podium


Gruparea condusă de Călin Marincaş a reuşit să obţină în întrecerile individuale, cât şi pe echipe, şapte medalii de bronz şi două medalii de argint în cadrul finalei Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru Copii


Deşi a luat fiinţă la începutul acestui an, CS Seiko Zalău a avut rezultate bune la competiţiile naţionale. Asta şi datorită faptului că de destinele clublui se ocupă sensei Călin Marincaş, multiplu campion naţional şi european. Recent, în Oradea au avut loc finalele Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru Copii.

La cea de-a XXVI-a ediţie a importantului concurs au participant nu mai puţin de 30 de echipe, din Galaţi, Brăila, Bucureşti, Cugir, Cluj, Oradea, Slatina, Deva, Arad, Braşov, Ilfov, Ploieşti, Vaslui, Zalău, Sinaia şi Breaza, iar totalul sportivilor participanţi a ajuns la 269. Să spunem că Naţionalele au fost organizate de FRKT, UAMT şi AGORA Oradea.  Judeţul Sălaj a fost reprezentat la această competiţie de către CS Seiko Zalău.

Clubul condus de Călin Marincaş s-a prezentat cu un lot numeros format din 33 de karateka, care au concurat în concursuri de kata şi kumite, individual şi pe echipe, la toate categoriile de vârstă, copii 1, copii 2, copii 3 şi copii 4. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Nemeti Zoltan, locul 2 la kata individual şi de Solyon Szilard, locul 2 la kumite individual.

Locul 3 a fost cucerit de Leon Teglaş la copii  4, Maia Nicoară, Maia Vereşezan şi Bianca Prunea la kata pe echipe feminin, la copii 3. De asemenea, pe locul 3 s-au clasat şi Mario Cordiş la kata individual şi de Adrian Pop, la kumite individual, la copii 2. La copii 1, locul 3 a fost cucerit de George Gavriluţ la kumite individual, dar şi de Nemeti Zoltan, Solyom Szilard şi George Gavriluţ la kata echipe şi de George Bighe, Solyom Szilard, George Gavriluţ şi Nemeti Zoltan la kumite pe echipe.

Să spunem că pentru CS Seiko Zalău urmează o nouă competiţie importantă. Astfel, clubul zălăuan se va deplasa la Cluj-Napoca pentru a participa la a VII-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Fudokan, în perioada 3 – 5 noiembrie.

Să spunem că primii cinci clasaţi la fiecare disciplină, au obţinut calificarea la Campionatul Mondial de la Cluj. Pe lista de start a Mondialului de la Cluj se vor afla şi sensei Călin Marincaş şi Pall Brigitta.

CS Seiko Zalău:

 Mihnea Andreicuţ, Rareş Andreicuţ, Luca Ardelean, Brigitta Balagyan, George Bighe, Mario Cordiş, Denis Căpâlnă, Alexa Chiş, David Matyas, Lucas Matyas, Nemeti Zoltan, Maia Nicoară, Radu Puie, Adrian Pop, Matei Pop, George Pup, Solyom Szilard, Irina Pelivan, George Gavriluţ, Luca Tamaş, Leon Teglaş, Robert Vamoş, Marc Vereşezan, Maia Vereşezan, Alex Domokoş, Bogdan Mureşan, Bianca Prunea, Darius Pop, Tudor Lupşe, Matei Lupşe, Rareş Lazăr, Andrei Florian şi Adnana Burdea.

Să menţionăm că la finele săptămânii trecute, sensei Călin Marincaş a organizat un stagiu alături de Tino Janos, vicepreşedintele Federaţiei.

 


Clasările pe podium obţinute de CS Seiko Zalău la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de Copii:

Copii 1

Locul II: Nemeti Zoltan – kata individual

Locul II: Solyom Szilard - kumite individual

Locul III: George Gavriluţ – kumite individual

Locul III: George Gavriluţ, Nemeti Zoltan şi Solyom Szilard – kata echipe

Locul III: George Bighe, Solyom Szilard, George Gavriluţ şi Nemeti Zoltan – kumite echipe


Copii 2

Locul III: Mario Cordiş – kata individual

Locul III: Adrian Pop – kumite individual


Copii 3

Locul III: Maia Nicoară, Maia Vereşezan şi Bianca Prunea – kata echipe


Copii 4

Locul III: Leon Teglaş – kata individual

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE