Connect with us

DIVIZIA A1

Sorin Schiesz: “Pentru jucătorii noştri ar trebui să fie o bucurie că întâlnesc o echipă precum Volei Municipal Zalău”


Antrenorul celor de la CSU UV Timişoara este conştient că echipa sa are şanse minime de a obţine un rezultat pozitiv din confruntarea cu campioana României şi este de părere că elevii săi pot acumula experienţă din astfel de jocuri


După ce Banatul Caransebeş s-a retras din Divizia A1, CSU UV Timişoara a acceptat să îi ia locul pe prima scenă a voleiului masculin românesc. Totuşi, după două etape, prestaţiile timişorenilor au lăsat de dorit şi aceşti au pierdut primele două jocuri cu acelaşi scor, 0 – 3.

În această rundă, gruparea de pe Bega va avea parte de un nou duel dificil. Astfel, elevii lui Sorin Schiesz se vor deplasa la Zalău, pentru confruntarea cu Volei Municipal. Campioana României are un start de sezon foarte bun şi după două etape este liderul Diviziei A1, în timp ce timişorenii se află la polul opus.

Înaintea acestui joc, Marian Constantin a spus că adversarul nu este de neglijat, iar zălăuanii vor lua în serios această partidă, chiar dacă diferenţa  de valoare este vizibilă. De cealaltă parte, Sorin Schiesz, antrenorul celor de la CSU UV Timişoara este conştient de dificultatea acestui joc, iar dintr-un asemenea meci, în primul rând te alegi cu experienţă şi din asemenea meciuri, ai tot timpul de învăţat.

 

„Jucăm pe terenul unei multiple campioane a României. Pentru jucătorii noștri ar trebui să fie o bucurie că întâlnesc o asemenea echipă, care dispune de niște jucători foarte valoroși. Au străini foarte buni, români foarte buni, astfel că noi mergem să mai învățăm câte ceva. Dintr-un astfel de meci, te alegi în primul rând cu experiență și cred că e un mare plus că întâlnim echipe precum Zalău, Galați, Ploiești sau Steaua. Trebuie să profităm de fiecare meci, să învățăm din fiecare confruntare și să ne bucurăm de acest sezon de Divizia A1. Scopul nostru e să ne legăm cât mai bine jocul, să avem o constanță mai bună pe parcursul seturilor. Muncim continuu pentru a ajunge la nivelul pe care îl dorim”, a afirmat Sorin Schiesz, citat de druckeria.ro.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1