Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Constantin: ”Va trebui să abordăm cu seriozitate meciurile cu Timişoara şi Dej”


Chiar dacă Volei Municipal joacă cu CSU U Vest Timişoara şi Unirea Dej, antrenorul campioanei spune că elevii săi trebuie să fie concentraţi pentru a nu avea surprize neplăcute


Faţă de Arcada Galaţi sau Tricolorul Ploieşit, care în primele runde au avut de susţinut câteva meciuri mai tari, Volei Municipal Zalău are parte de adversari accesibili în aceste prime etape.

După Explorări Baia Mare şi “U” Cluj, campioana României se va duela în această săptămână cu CSU U Vest Timişoara şi Unirea Dej, dar tehnicianul Marian Constantin este de părere că şi astfel de meciuri trebuie tratate cu seriozitate pentru a nu avea surprize neplăcute.

“Am avut un început bun de campionat şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Urmează două meciuri în cinci zile cu adversari nu foarte puternici, dar va trebui să abordăm ambele jocuri cu seriozitate. Vrem să pregătim cât mai bine meciul cu Steaua, care va avea loc în data de 28 octombrie, la Bucureşti. Nu avem probleme de lot, băieţii sunt încrezători şi sperăm să le oferim zălăuanilor două victorii în această săptămână”, a declarat Marian Constantin pentru site-ul oficial al clubului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1