Connect with us

DIVIZIA A1

ACS Volei Municipal Zalău întâlneşte “lanterna roşie” din Divizia A1


În această după-amiază,campioana are o misiune uşoară cu “lanterna roşie”, după care duminică, Volei Municipal Zalău va juca tot în propriul “fief”cu Unirea Dej, în cadrul etapei a IV-a


În debutul noului sezon, Volei Municipal Zalău are parte de adversari mai modeşti, iar de acest lucru profită din plin elevii lui Marian Constantin, care după două victorii cu 3 – 0 s-au instalat în fotoliul de lider. După Explorări Baia Mare şi Universitatea Cluj, campioana României urmează să aibă parte de un meci care pare şi mai facil, urmând să joace în această după-amiază, de la ora 18.00, pe teren propriu cu CSU Vest Timişoara, în cadrul etapei a III-a din Divizia A1.

Formaţia timişoreană pare departe de nivelul primei ligi, astfel că primele două partide le-a pierdut cu 0 – 3, cu toate că nu a avut adversari de top este vorba de “U” Cluj şi CSM Bucureşti. Fără set câştigat în primele două meciuri, bănăţenii sunt pe ultimul loc şi sunt pradă sigură şi înaintea confruntării de la Zalău. Pentru Volei Municipal Zalău, acest meci vine cât se poate de bine, având în vedere că voleibaliştii îşi pot roda relaţiile de joc, în timp ce antrenorul Marian Constantin îi poate vedea la lucru pe toţi jucătorii, cum de altfel s-a întâmplat şi în setul al treilea din meciul cu Universitatea Cluj.

Cu o victorie de 3 puncte care este la ordinea zilei să o obţină, Volei Municipal poate rămâne în fotoliul de lider, dar se poate distanţa de rivalele Arcada Galaţi şi Tricolorul Ploieşti care în etapa a III-a au de susţinut meciul direct. Partida dintre Volei Municipal Zalău şi CSU U Vest Timişoara se dispută în această după-amiază, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Preţul unui bilet este 7 lei, dar elevii beneficiază de intrare gratuită.

Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici: Volei Municipal Zalău – CSU U Vest Timişoara

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1