Connect with us

Ştiri din Sălaj

Zălăuan arestat pentru că a condus fără permis după ce a consumat alcool


Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a condus un autovehicul pe strada Morii, neavând permis de conducere şi având o alcolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat


Un bărbat de 42 de ani, din Zalău, a fost reținut de polițiști, ieri, pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiști din cadul Biroului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat duminică dimineața, la ora 9.10, pe strada Morii, din municipiu, un autoturism  condus de un zălăuan de 42 de ani. La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,76  mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta nu posedă nici permis de conducere.

De asemenea, bărbatul a refuzat și prelevarea de mostre biologice.

Astfel, în baza oradonanței de reținere emisă de polițiști, acesta a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conform IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj