Connect with us

DIVERSE

Naţionala de minifotbal a României, eliminată prematur de la Cupa Mondială


La competiţia din Tunisia, “tricolorii” s-au oprit în optimi, fiind eliminaţi dramatic de Senegal, la loviturile de departajare


Plecată cu gânduri mari la Cupa Mondială din Tunisia, naţionala de minifotbal a României a avut un debut excelent şi a câştigat în faţa campioanei Europei de acum doi ani – Kazakhstan, cu scorul de 2 – 1. Au urmat două victorii facile cu Guatemala şi Coasta de Fildeş, astfel că România s-a calificat în optimi de pe primul loc din grupă.

Chiar dacă au avut un moral bun, “tricolorii” au dat în optimi peste o naţională a Senegalului, care a fost mult mai pragmatică şi a deschis scorul încă din minutul 4. România a avut şanse multe să egaleze, dar s-a văzut condusă cu 2 – 0 din debutul părţii secunde.

Până la urmă, Claudiu Vlad a redus din diferenţă, iar pe finalul timpului regulamentar, România a egalat după o fază spectaculoasă. Meciul a intrat în prelingiri, dar nu s-a întâmplat nimic notabil, astfel că partida s-a decis la loviturile de departajare.

Naţionala din Senegal a fost mult mai precisă, iar jucătorii au marcat de trei ori de la punctul cu var. Mai mult goalkeeper-ul african a apărat un 7 m, astfel că Senegal a câştigat cu 3 – 1 la loviturile de departajare şi s-a calificat în sferturi.

De cealaltă parte, România a părăsit cu capul plecat această competiţie în care avea speranţe că poate obţine o medalie. Din păcate, elevii lui Dan Cojocaru şi Cristian Lupu au avut şi ghinion, mai ales în ultimul meci în care au avut 66% posesie şi nu mai puţin de 38 de şuturi spre poarta adversă.

România – Senegal 2 – 2 (1 – 2 d.l.d.)!!!

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE